Voleybol Gündemi 2: Milletler Ligi, Ebrar ve Vargas’tan Rekor, Filenin Sultanları Medyada

Milletler Ligi’nde ikinci hafta tamamlanırken bir yandan da 2024 Paris Olimpiyatları için geri sayım başladı. Bu yazımızda sizlere özellikle Filenin Sultanları’yla ilgili gündemde olan önemli gelişmelerden bahsedeceğiz. Keyifli okumalar!

  1. VNL (Milletler Ligi)’nde Son Durum

Milletler Ligi hız kesmeden devam ediyor. Turnuvada 2. hafta tamamlanırken Filenin Sultanları şu ana kadar Japonya, Hollanda, İtalya, Fransa, Almanya, Sırbistan, Güney Kore ve son olarak Amerika Birleşik Devletleri’yle karşılaştı. ABD’de oynadıkları 4 maçın 4’ünü de kazanan Filenin Sultanları an itibariyle 8 maçta 6 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile turnuvada 5. sırada.

Filenin Sultanları’nın son olarak ABD’yi 3-2 mağlup ettiği maçtan çok konuşulan bir sayıyı aşağıdaki linki kullanarak izleyebilirsiniz:

Ebrar Karakurt ve Melissa Vargas’dan VNL Rekoru

Ebrar Karakurt tam 1160 sayıya ulaşarak Milletler Ligi tarihinin en çok sayı alan oyuncusu oldu. Ebrar Karakurt bu ünvandan memnun olduğunu dile getirse de “Bireysel düşünmeyi sevmem, takımıma katkı verebildiysem ne mutlu bana” diye de ekledi.

Öte yandan Melissa Vargas ise son oynanan ABD maçının 2. setinde tam 121 km/s hızında bir smaç vurarak VNL tarihinin en hızlı smacını vuran oyuncu oldu. O smacın vurulduğu sayıyı aşağıdaki linki kullanarak izleyebilirisiniz:

Zehra Güneş 3. Hafta Kadrosunda Yer Almayacak

Milletler Ligi’nin ABD ayağında gerçekleştirilen antrenmanlar sırasında Zehra Güneş’in dizinden bir sakatlık yaşadığı ve bu nedenle 3. hafta kadrosunda yer almayacağı duyuruldu. Tedavisine Türkiye’de devam edecek olan Zehra Güneş, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Paris’te takımımla birlikte olacağıma yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

3. Filenin Sultanları Medyada

Milli takım sezonu başladığından beri çeşitli mecralarda kendine yer bulan Filenin Sultanları son olarak Dyson reklamında yer aldı. Milli takımımızdan Eda Erdem, Melissa Vargas, Gizem Örge, Zehra Güneş ve Ebrar Karakurt’un yer aldığı reklam, sosyal medyada da büyük beğeni topladı.


Kaynakça

  1. https://haberjet.com/spor/zehra-gunes-milletler-ligi-vnl-kadrosunda-yer-13093
  2. https://www.ntvspor.net/voleybol/ebrar-karakurt-ve-melissa-vargas-tan-rekor-665d6620583bd1004ee7ce8a
  3. https://voleybolmanset.com/filenin-5-basarili-kadini-sac-bakiminda-dyson-teknolojilerine-guveniyor-7662/
  4. https://www.caninsesi.com.tr/haber/20369737/ebrar-karakurt-ve-melissa-vargas-voleybol-tarihine-gecti
  5. https://www.log.com.tr/dyson-filenin-sultanlari-ile-bir-reklam-kampanyasi-hazirladi/galeri/3/
  6. https://www.hurriyet.com.tr/sporarena/filenin-sultanlarinda-ebrar-karakurt-ve-vargastan-rekor-zehra-gunes-koltuk-degnekleriyle-42471721
  7. https://www.mintonette.com.tr/zehra-gunes-vnl-in-forma-giyemeyecek/2693/

Leave a Reply