Android Geliştirici Günleri (AGG) 11-12 Mayıs 2015 tarihlerinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde herkese açık ve ücretsiz olarak tekrar düzenlenecek. Geçtiğimiz sene üçüncüsü gerçekleştirilen etkinlik 2000’i aşkın katılımcısıyla oldukça ilgi görmüş ve mobil uygulama geliştiricilerine büyük ilham kaynağı olmuştu.

add2015_infograph_tr

(Daha büyük boyutta görebilmek için resmin üstüne tıklayınız.)

Dev Organizasyon

Google teknolojilerinin geliştirilmesiyle ilgilenen Google geliştirici gruplarının (GDG) organizatörlüğü ile gerçekleşen etkinliğin düzenlenmesine birçok farklı ülkeden 60’a yakın GDG kolu ve ayrıca IEEE ODTÜ destek veriyor.

Ücretsiz Katılım ve Uzman Konuşmacılar

Yerli ve yabancı birçok konuşmacı mobil yazılım konusunda sunum yapacak. Konferansta sunum yapacak olan konuşmacılar arasında Google mühendisleri öne çıkıyor. Ayrıca açık konferans olma niteliği taşıyan bu etkinliğe konuşmacı olarak katılabilmek de mümkün. AGG 2015 kayıtları açılmış olup buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

featured2featured_speakersHackathon ve Mobil Uygulama Yarışması

Etkinlik sırasında düzenlenecek olan 24 saatlik Hackathon yarışması ile programcılara hünerlerini gösterebilmeleri için fırsat tanınıyor. Ayrıca indir.com’un organize ettiği 2. Mobil Uygulama Yarışması’nın finalistleri uygulamalarının tanıtımlarını yapacak. Bunların dışında AGG, artırılmış gerçeklik oyunları, masa oyunları ve çeşitli yarışmalar ile katılımcıların eğlenceli vakit geçireceklerinin sözünü veriyor.

GazeteBilkent olarak yine Ankara’nın en büyük mobil uygulama konferansını destekleyen 20’den fazla sponsor arasında basın sponsoru olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz.

 

Ayrıntılı Bilgi İçin:

GDG Ankara Organizatörü

Murat Salman

0 536 517 55 76

salman.murat@gmail.com

http://www.androidgelistiricigunleri.com/

Leave a Reply