images (1)GazeteBilkent, TDP ile işbirliği olarak yürüttüğü ikinci duyarlılık projesinde bu defa Ankara Sevgi Evleri Çocuk Yurdu’na yardım toplama kampanyası düzenliyor. Yardım olarak her türlü erzak, kıyafet, oyuncak, kitap ve kırtasiye malzemesi paylaşabilirsiniz. Kampanya dahilinde toplanacak yardımlar, bizlerin aracılığıyla küçüklerim yüzlerini güldürecek ve onlara sımsıcak bir aile ortamı yaratacak bir organizasyona dönüşebilir!

Yardımlar, 26 Şubat – 6 Mart tarihleri arasında açılacak olan GazeteBilkent standlarında toplanacak. Her türlü yardımın kabul edildiği kampanyada, katılımda bulunanlar G250-251 puanları kapsamında 50 puan alacak. Toplanan yardımlar, 30-31 Mart tarihlerinde kardeşlerimize bizzat GazeteBilkent ekibi tarafından götürülecek.

Sizler de bu yardıma bir katkıda bulunmak, kimsesiz çocuklarımızın yüzlerini sımsıcak bir gülümsemeyle aydınlatmak isterseniz; bu hafta açılacak A (İktisat) binası önündeki standımıza uğrayıp daha fazla çocuğumuzun yüzündeki tebessümün sebebi olabilirsiniz.

Leave a Reply