Önümüzdeki hafta siyaset ile ilgilenen Bilkentliler için oldukça yoğun geçecek gibi görünüyor. Bilkent Siyaset Platformu, iki ismi Bilkentliler ile buluşturmaya hazırlanıyor.

İlk olarak, 23 Ekim Perşembe günü MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri Bilkentliler ile buluşacak. Konferansa katılan öğrencileri, “Soğuk Savaş Sonrası Batı’nın Küresel Tasarımı” konulu bir konferans bekliyor olacak. Etkinliğe katılım üzerine GE250-251 puanı olarak katılımcılara 20 puan yüklenecek. Konferansa katılmak istiyorsanız, 12.40‘ta FFB-22’de yerlerinizi almayı unutmayın!

MHP Milletvekili Özcan Yeniçeri

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri

İkinci olarak, arayı fazla soğutmadan, hemen bir sonraki hafta, 30 Ekim Perşembe günü 26. Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ siyaset severler ile buluşacak. Siyaset Platformu bünyesinde gerçekleşecek olan etkinliğe katılanlar, etkinlik bünyesinde GE250-251 kapsamında 20 puan alabilecekler. Konferans Mithat Çoruh Amfi‘de 17.40‘da gerçekleşecek.

Eğer siz de Bilkent kampüsünün politik yüzü olan bu kulübün gerçekleştirdiği etkinliklerin takipçisi iseniz, Bilkent Siyaset Platformu‘nun bu konferanslarını kaçırmayın!

Leave a Reply