Gazi Üniversitesi Endüstri Topluluğu ile 8.Kariyer Günleri Başlıyor!

8. Kariyer Günleri

Gazi Üniversitesi Endüstri Topluluğu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kariyer Günleri, Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nin de katkılarıyla bu sene 8.si ile katılımcılarını ağırlamaya hazırlanıyor. “Zirvedekiler Burada Sen Nerdesin?” sloganı ile yola çıkan etkinlik, 18-19 Aralık tarihlerinde Gazi Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Akademi Salonu‘nda gerçekleşecek.

Topluluk, Kariyer Günleri ile üniversite öğrencilerine ileride çalışmak istedikleri sektörler hakkında bilgi alabilecekleri seçkin bir buluşma ortamı sağlamayı hedefliyor. Bankacılık, otomotiv, mağazacılık, telekom, bilişim, sağlık, kamu, dayanıklı tüketim, elektronik ve savunma gibi son yılların ve geleceğin trendi olan sektörler etkinlikte tanıtılacak. Etkinlikte, bu sektörlerin “en iyi” firmaları yer alacak.

Organizasyonda, çeşitli eğitim seminerleri, CV hazırlama, mülakat teknikleri üzerine eğitimler ve kişisel gelişim seminerleri düzenlenecek. Ayrıca, çeşitli dil ve bilgisayar kursları, yurt dışı ve danışmanlık firmaları da stantlarda kendilerini geliştirmek isteyen öğrencilerin merak ettiklerini cevaplamak için bekliyor olacak.

Organizasyon, sadece Gazi Üniversitesi öğrencilerine değil; farklı üniversitelerden de konuya ilgi duyan tüm üniversite öğrencilerine ve akademik personele açık olacak.

Etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi için:
https://www.facebook.com/gazient

Gazi Üniversitesi Endüstri Topluluğu ile ilgili ayrıntılı bilgi için:
www.gazient.org

Leave a Reply