İstanbul’un Nişantaşı semtinde yer alan Jazz Hotel, farklı konsepti ve tarzıyla pek çok otel arasında şimdiden kendine saygın bir yer edinmiş durumda. 2010 yılında “Sound of Concept” sloganıyla hizmete giren otel, İstanbul’un ilk caz temalı oteli olma özelliğini de elinde bulunduruyor.

12 odasıyla hizmet veren otelin her bir odasında Bille Holiday, Duke Ellington, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald ve John Coltrane gibi tanınmış caz müzisyenlerine ait konser fotoğrafları, müzik yayınları ve posterler bulunuyor.

Konuklar, otelin çeşitli caz kitapları, DVD ve CD’leri bünyesinde bulunduran kütüphanesinden bu materyalleri ödünç alma imkanına da sahipler.

Otel, 14 Şubat için de konuklarına çok özel fırsatlar sunuyor. Sevgililer Günü için hazırlanan pakette, sıcak şarap, caz temalı sevgililer günü hediyeleri, kalpli çikolatalar, bir gece konaklama ve açık büfe kahvaltı bulunuyor.

Otel sadece çiftleri değil, cazın büyülü dünyasına girmek ve onu doyasıya hissetmek isteyen tüm misafirlerine kapılarını sonuna kadar açıyor.

Leave a Reply