Geçen sene girmiş olduğum GazeteBilkent’te bulunduğum süre boyunca elimden geldiğince burada bir misyon sahibi olmaya çalıştım. Yazarlık, benim açımdan bir iş olmaktan ziyade inandığım değerlerin yansıtılmasında kullandığım bir araç oldu sadece. Hatta buna vazife bile diyebiliriz. Çoğu zaman ileri sürdüğüm fikirleri “Ben tek geri kalan herkes.”  şeklinde savunmaktan geri durmadım. Sağ olsun okuyucu da teveccüh gösterdi ve bir şekilde buralara geldik.  Bu teveccühün bir yansıması olarak yanılmıyorsam yazı bazında değil ancak yazar kategorisinde de her ay ilk 2 yazar arasındaydım. Ancak bizim burada vademiz doldu. Bu sebeple, bu yazıyla birlikte istifa ediyorum ve artık bu macerayı noktalayıp, yeni mecralara doğru yol alıyorum. Benim burada oluşturmaya çalıştığım atmosfer de oluştu diye düşünüyorum. Dolayısıyla artık burada bir duruş edinildi ve bu sürekli hale getirilecektir diye umuyorum. Benim burada verdiğim kavganın  vasiyeti de genç kardeşlerime bu olacaktır.

 

Bizim mücadelemiz bitmez, daima ileriyi hedefleriz biz. Dolayısıyla gidilecek çok yolumuz, söylenecek çok sözümüz var. “Bizce” sesleri bu platformda duymaya inşallah devam edeceksiniz. Yani “ben” toparlanıyorum ama “biz” bir yere gitmiyoruz.

 

Son olarak, sizler burada sizden olan, sizce bir ses bir sâda duymak istiyorsanız buna en önemli katkınız bu platformda hangi görüşten olursanız olun sizden olana sahip çıkarak olacaktır. Aksi halde en azından bunu dahi yapmayarak bir temsiliyet beklemeyin. Belki ilk ve son kez de birim içerisinde mesai harcadığım insanlara da ayrıca teşekkür ediyorum.

 

Lafı eğip bükmeden, uzatmadan selametle diyorum ve ‘selamet diliyorum’.

 

Vesselam.

Leave a Reply

1 comment

  1. Raci Kapor

    Bu nasıl kibirli bir yazıdır ya. Yok genç kardeşlerine tavsiyede bulunuyormuş da yok mücadele etmiş de. Oğlum sen 20 yaşında bi çocuksun haddini bil şurda eski bir kaç süslü kelime kullanarak bir ego oluşturmaya çalışıyorsun bir de utanmadan mücadele, dava diyorsun. Neyi ne için yaptığını bir düşün. Allah sana hidayet versin.

    -4