ODTÜ’de Dolu Dolu Bir Haftasonu

Yeni eğitimin dönemi yoğunlaşmadan Şubat ayının sonlarına doğru ODTÜ’de iyi büyük etkinlik gerçekleşecek. Bu etkinlikler ve katılımcılar hakkında pek çok bilgi bu yazımızda sizlerle. İyi okumalar. Aşağıdaki linklerden kayıt olmayı unutmayın!

CESummit’19

Staj imkanı, kariyer planlaması, şirket yöneticileriyle tanışma olanağı, sürpriz ödüller ve çekilişler; hepsi ve daha fazlası CESummit’19’da!

IACES ODTÜ Yerel Komitesi tarafından her sene düzenlenen CESummit, bu yıl da sizleri 23-24 Şubat 2019 tarihlerinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde ağırlayacak. Onlarca farklı okuldan yüzlerce katılımcıyı ağırlayan etkinlikte, kendi alanlarında öncü birçok şirket, katılımcılara sektörü ve sektördeki yenilikleri anlatacak; günümüzde kullanılan ve gelecek vadeden teknolojilerden bahsedecek. Bununla birlikte, mezun olmadan önce kariyer planlaması için yapılması gerekenler hakkında konuşmalar yapacaklar. Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin değerli öğretim üyelerinin de katkılarıyla gerçekleşecek olan bu etkinlikte Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcıların iş ağlarını genişletirken keyifli zaman geçirmeleri hedefleniyor. Etkinlik süresince katılımcıları workshoplar, yarışmalar, sürpriz ödüller ve çekilişler bekliyor.

Enerji, altyapı, inşaat, gayrimenkul ve ticaret gibi alanlarda öncü olan ENKA ana destekeleyiciliğinde gerçekleşecek etkinlikte, katılımcılara mezun olmadan önce farklı bakış açıları kazandırmak amacıyla, farklı alanlardan şirketler eşlik edecek. Prota Yazılım, Promer Müşavirlik Mühendislik, Layher, Yapı Merkezi ve daha birçok şirket etkinlikte yer alacak.

Siz de kariyer hayatınızda birkaç adım daha önde olmak, meslektaşlarınızla tanışmak, staj imkanı yaklamak ve yarışmalara katılarak büyük ödüller kazanmak istiyorsanız CESummit’19’a başvurmak için geç kalmayın ve salondaki yerinizi alın!

Detaylı bilgi için: http://cesummit.iacesmetu.org/

ODTÜ Robot Günleri

2002 yılından beri her yıl ODTÜ Robot Topluluğu tarafından düzenlenen Uluslararası ODTÜ Robot Günleri, bu yıl 16. kez 23-24 Şubat 2019 tarihlerinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde (KKM) gerçekleştirilecek. Robotiğe ilgisi olan herkesin katılabileceği etkinlik kapsamında, yarışmacılar özgün ve zorlu kategorilerde yeteneklerini ve becerilerini ölçme şansı yakalarken birbirinden ilginç robotların gösterilerini izleyerek teknolojiyi doyasıya yaşayabiliyor.
Yarışmanın bu yılki kategorileri şu şekilde sıralanıyor:
• Çizgi İzleyen,
• Arama ve Kurtarma,
• Çöp Toplayan,
• Labirent Çözen,
• Otonom İnsansız Hava Aracı ve
• İnovasyon.
Her kategori için ilk 3 dereceye girenlere çeşitli para ödülleri veriliyor.
Detaylı bilgi için: https://www.odturobotgunleri.org.tr/

 

 

Leave a Reply