ttjy

2013 yaz sezonuna takvim olarak hala birkaç ay bulunmasına rağmen , güneşin bize yüzünü gösterdiği her an yeni sezonun trendlerini merak edip kendi stilimize nasıl yansıtacağımız konusunda heyecan duyduğumuz kesin. Özellikle bayanların en büyük tutkularından biri olarak kabul edilen ayakkabılar ise bu yaza çok farklı ve heyecan verici konseptler ile giriş yapıyor.

 

 

2012-2013 sonbahar – kış koleksiyonlarının eksilmez parçası ve kullandığımız aksesuardan giydiğimiz tüm kıyafetlere kadar her alanda kendini göstermeyi başaran zımba detayı bu yazda ayakkabılarımızın bir  parçası olacak. Yine birkaç sezondur ön plana yeniden çıkmayı başaran sivri burun detayı da bu yaz ayakkabılarımız da görmeye devam edeceğimiz trendler arasında. Bunların yanı sıra bu yaz metalik renkli ayakkabılar, dekoratif, desenli ve kalın topuklu ayakkabılar ve şeffaflık detayı içeren ayakkabılar şimdiden her kadının kalbini fethedecek gibi duruyor. Şimdiden her marka ilkbahar – yaz koleksiyonlarını tanıtırken aksesuardan giyime her ürünlerin de bu trendleri yansıtıyor. Bu heyecan verici sezonu oluşturan akımları biraz analiz edersek; metalik renkteki ayakkabılar gösterişli duruşlarıyla, kıyafet seçimimize göre hem gece hem gündüz tercihlerimiz arasında olabilir. Şeffaflık trendi ayakkabıların sadece topuk ve burun kısmında kendini göstermeyi bırakıp ayakkabıların bütününe de yayılırken farklı alanlarında da kullanılabilir. Kalın topukların tekrar kendini göstermeye başlayacağı bu sezon ise topuklar sadece renkten ibaret olmayacak. Özellikle dolgu topuklarda daha yaygın olmakla birlikte, dekoratif ve desenli topukların bir sanat eserinden geri kalır yanı yok. Dikkat çekmeyi sevenler için bu sezon bu ayakkabı trendi çok da uygun bir seçim olacağa benziyor. 2013 ilkbahar – yaz  sezonu ayakkabı modellerinde istilaya sebep olan desenleri, daha günlük bir stili yansıtan ve birkaç sezondur sokak modasın da kendine yer bulmaya başlayan, kimilerinin slipper, kimilerinin ise loafer olarak nitelendirdiği babetleri bir süreliğine de olsa hayatımızdan uzaklaştıran ayakkabılarda görebileceğiz.

fendi_springsummer2013_shoes_2

Birçok markanın 2013 ilkbahar – yaz koleksiyonu şu günlerde bir çok parçasını tanıtmaya başladı. Eminiz ki sizde çoğu markanın vitrinlerine  baktığınızda metalik renkli ,dekoratif topukları olan,sivri burunlu,kalın topuklu veya şeffaflık, zımba ve desen detayı içeren bir çift ayakkabıyı bulabilir ve bu trendleri yakından keşfetme şansı yakalayabilirsiniz.

cats

Leave a Reply