B complex 5Dünyanın en büyük starlarından olan Beyonce, sadece sesiyle değil, kıvrımlı hatlarını daha da güzel sergileyebildiği stil sahibi duruşuyla da herkesin kalbinde taht kurdu. Henüz 16 yaşında sahnelere adımını atan Beyonce, çok geçmeden şöhret basamaklarını hızla tırmanarak dünya starları arasına adını kalıcı bir şekilde yazdırdı. Sadece günlük yaşamında değil; kliplerinde, katıldığı ödül törenlerinde, konserlerinde tercih ettiği kıyafetler her zaman büyük bir heyecanla merak edildi ve şüphesiz bir çok kadın için ilham kaynağı oldu. Kendine has gösterişli tarzını korumakla birlikte, doğallıktan ödün vermeyen Beyonce kendi stilini yaratmayı başardı.

cats

 

 

 

 

 

 

 

cat45

 

 

Güzel ten rengini çok iyi kullanmayı bilen başarılı sanatçı, canlı renkler kullanmaktan hiç vazgeçmiyor.  Beyonce için canlı renkler kıyafet, aksesuar ve makyaj tercihlerinde vazgeçilmez. Günlük hayatta sıkça yer verdiği skinny pantolonlar, taytlar kıvrımlı hatlarını en güzel şekilde öne çıkartıyor. Dar ve salaş bluzlar da yine onun için vazgeçilmezlerden. Beyonce ve ayakkabı denildiğinde ise topuklu ayakkabı direk akla gelen parça oluyor. Düz tabanlı bir ayakkabı ile çok nadir görebildiğimiz Beyonce, yüksek topuklu giymekten asla çekinmiyor. Günlük hayatında, trend parçaları kendi stili ile çok güzel bir şekilde kombin yapmayı  başaran  Beyonce, bir çok kadın için örnek stil olabilir. Aksesuar olarak ise güneş gözlükleri, büyük halka küpeler ve şapkalar onun tarzını tamamlayan anahtar parçalardan.

cats566

 

 

Beyonce, konserlerinde sergilediği meşhur şovları ile her zaman kendinden bahsettirir. Bu muhteşem şovların arkasındaki sırlardan biri ise, küçük, parıltılı ve şık kostümler. İnanılmaz bir enerjide sergilediği dans gösterilerindeki figürlerle ve şarkılarının ritmi ile dans eden kostüm tercihleri yapıyor diyebiliriz.Kostümlerinde taşlar, pullar ve yine parlak renkler vazgeçilmezler arasında. Aksesuar olarak ise  tercih ettiği büyük taşlı küpeler, bilezikler ihtişamlı görüntüsünün yardımcıları olarak kabul edilebilir.

 

 

 

 

jfgtlmfgdlk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kırmızı halıda, ödül törenlerinde merakla beklenen Beyonce, bazen hayranlarını şaşırtıp daha sade, balık formunda ve pastel renkler içeren elbiseler tercih edebiliyor. Tercih ettiği bu elbiseler ile konserlerinde yarattığı vahşi kız imajından biraz uzaklaşsa da, bu masum görüntü ondan hiç sahte durmuyor. Ancak bazı ödül törenlerinde yine o şıklığını ve ihtişamını konuşturmayı başaran Beyonce, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

http://cdn.necolebitchie.com/wp-content/uploads/2013/03/Beyonce-HM-campaign.jpg

Son günlerde dünyaca ünlü H&M markası için 2013 yaz kampanyası yüzü olan Beyonce, başarılı bikini koleksiyonunu taşıyabilecek isimler arasında en iyi tercih olmuş. Verdiği pozlarda yansıttığı sevimliğin yanı sıra, feminenliğini de ön plana çıkarmayı başararak, şimdiden yaz ayları için iyiden iyiye heyecanlandıran kareler içinde yer almış. İlgili bir anne görüntüsü çizen Beyonce, bir çok alanda zirvedeki yerini daha uzun süreler koruyacak gibi görünüyor.

Leave a Reply