Bilkent Üniversitesi sokaklarında dikkat çekici bir afiş var. Bilmiyorum hiç dikkatinizi çekti mi ama Christina Aguilera’nın bıyıklı ve yeşil saçlı haliyle son derece dikkat çekici olan bu afiş, Radyo Bilkent’in Türkçe yayın yapan tek programı olan WalkMan’e ait. Ne zaman 96.6’yı açsak, en kaliteli yabancı müziklerle karşılaştığımız Radyo Bilkent, yerli müziği de atlamak istememiş ve belli ki onu WalkMan programıyla gerçekleştiriyor. Altar KINACI’nın sunumuyla ve her hafta farklı konseptle dinleyiciyle buluşan programsa, her Salı 22.00 da 96.6 frekansında dinleyiciye ulaşıyor.

Gelelim afişe; Radyo Bilkent’te her programcı kendi programının adını ve afişini kendisi belirliyor. Buradan anladığımız kadarıyla, KINACI bu afişi kendisi tasarlamış. Son derece orijinal ve son derece yaratıcı olan bu afişin iyi mi kötü mü olduğu tartışılmakla beraber, dikkat çekici olduğu su götürmez bir gerçek. Aguilera fanlarının bir kısmı gülüp geçerken, bir kısmı gerçekten bozuluyor; ancak herkesin bu afiş sayesinde bu programdan haberi var.

4 Ekim 2011 tarihinde yayına başlayan programın Facebook sayfasına http://www.facebook.com/WALKMANRB linkinden, Twitter sayfasına ise https://twitter.com/#!/WALKMANRB linkinden ulaşmak mümkün.

Leave a Reply