E-Ticaret

Bilkentlilere bir internet girişimcisinde olması gereken temel yetileri kazandırmak amacıyla bu sene kurulan İnovatif İnternet Topluluğu, kurulur kurulmaz yaptığı etkinliklerle Bilkent’in aktif kulüplerinden biri olmayı başardı. Elektronik Kaynakların Pazarlanması, SEO & SEM, Unilica.com ve Microsoft Açık Akademi gibi seminerlerle geçtiğimiz döneme sıkı bir başlangıç yaparak adını duyuran kulüp, ikinci dönem etkinliklerine ise E-Ticaret Haftası ile başlıyor. Sosyal medyada tanıtımlarına çok önceden başlanılan E-Ticaret Haftası, daha konuşmacıları belli olmadan yoğun ilgi gördü. Katılımcılarına E-Ticaret Haftası Katılım Sertifikası da verecek olan topluluk, 18-22 Şubat’ta gerçekleşecek olan E-Ticaret Haftası kapsamında, internette faaliyet gösteren birçok başarılı şirketi Bilkent’e getirmeyi hedefliyor.

İşte önümüzdeki hafta 12.40-13.40 saatleri arasında FFB06’da gerçekleşecek olan, her oturumun GE250/251 kapsamında 15 puan olduğu E-Ticaret Haftası’nın konukları ve oturum zamanları:

Güneş Bayrak – Lidyana Kurumsal İletişim Direktörü – 18 Şubat Pazartesi
Gürkan Coşkuner – HepsiBurada CTO – IT Direktörü – 19 Şubat Salı
Gülay Mertli – ÇiçekSepeti İK Müdürü – 20 Şubat Çarşamba
Önder Bakal – Kiğılı E-Ticaret Yöneticisi – 21 Şubat Perşembe

E-Ticaret’in ne olduğu, çeşitleri, kâr modelleri, pazarlama yöntemleri ve elektronik ticaret konusunda öğrenmek istediğiniz pek çok şey hakkında en güvenilir kaynaklardan bilgi edinme şansına sahip olmak; belirlenen konulardaki seminerlerin ardından sektöründe uzman kişilere merak edilenleri sormak istiyorsanız, 18-22 Şubat tarihleri arasındaki E-Ticaret Haftası’nı kaçırmayın!

Leave a Reply