Bilkent ADT ile Bir Kitap Bağışla Bir Hayat Değiştir

ADT

Bu sene 10. yılını kutlayan Bilkent Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu Atatürkçülük çatısı altında siyaset, sanat vb. konular ile ilgili birçok konferans ve eğitim toplantısı düzenlerken bir taraftan da sosyal sorumluluk projeleri geliştirip hayata geçirerek Bilkent’teki aktif öğrenci kulüpleri arasında yer almaya devam ediyor.

ADT’nin sıradaki sosyal sorumluluk projesi ise “Bir Kitap Bir Hayat” sloganı ile yola çıkılan okuma kitabı toplama kampanyası!

Ülkemizde yaşanan eğitim eşitsizliği nedeni ile binlerce öğrencinin gerekli eğitimlerini bile alamadığı ülkemizde bu eşitsizliğe dur diyebilmek; her ne kadar güç olsa da birçok çocuğa kitap göndererek onların gelişmesine katkı sağlayabilmek ve içlerindeki okuma isteğini gün yüzüne çıkarabilmek umuduyla yola çıkan ADT çalışanları “Bir Kitap Bir Hayat” kampanyası için tüm Bilkent öğrencilerinin desteğini A Binası önündeki stantlarda bekliyor.

Kitap vermek isteyenler 20-21 Nisan 2016 Çarşamba ve Perşembe günleri boyunca 10.30-15.30 saatleri arasında standa uğrayabilir, oradaki üyelerden proje ile ilgili detaylı bilgi alabilirler.

Genellikle 15 yaş üstü gençlere yönelik roman, öykü vb. türlerde kitapların kabulünün yanı sıra ilköğretim düzeyi kitaplar da toplanacaktır. Toplanan bu kitaplar ihtiyaç düzeylerine göre belirlenen okulların kütüphanesinin kurulması ya da var olan kütüphanelerinin zenginleştirilmesi için gönderilecektir.

kitap

 

İletişim için:

Bilkent Atatürkçü Düşünce Topluluğu Adına;

Mekselina Özkan

0538 951 8584

Leave a Reply