Fotoğraf: Deniz Kargılı

Fotoğraf: Deniz Kargılı

Bilkent Müzik Kulübü, yıllardır çalışmalarını sürdüren aktif ve eğlenceli bir topluluk. Kuruluş amacını, “Bilkent’te müzik ile alakalı insanları bir araya getirmek, müzisyenlere kendilerini tanıtma şansı tanımak, müzikseverlere istedikleri müzikleri dinleterek onlara organizasyon yapma şansı tanımak ve Bilkent’te müzik adına bir şeyler yapmak” şeklinde belirtmiş olan topluluk, bu dönem de pek çok etkinlik ile yine karşımızda olacak.

Geçtiğimiz dönemlerde cuma günleri düzenledikleri çeşitli etkinlikler bu dönem de tüm hızıyla devam edecek. Topluluk, geçen dönem gerçekleştirdiği on etkinlik ile adından söz ettirmeyi başardı. Bu etkinliklerin;

6 tanesi Marmara’da,
1 tanesi film gösterimi olmak üzere FF’de,
1 tanesi “Oldies & Shot Party” konsepti ile IF’te,
1 tanesi “Sıcak Şarap & Sucuk Partisi” teması ile Aylak Yaşam’da,
Son olarak 1 tanesi de Retrox’ta yapıldı.

Bu dönem planlanmış olan etkinlikleri, Müzik Kulübü Başkanı Selçuk Çelebi’nin ağzından özetlersek:

Tanışma toplantımızdan sonraki cuma, Marmara’da konser veya isteğe bağlı olarak jam session yapılacak. Ardından gelen tüm cumalarda ise konserlerimiz devam edecek. Nisan ayında bir söyleşimiz var. Ayrıca, FF’de konser gösterimlerimiz de olacak. Mayfest’e kadar planlanan etkinliklerimiz bu şekilde.

Aynı zamanda mevcut olan jazz alt grubunun yanında, topluluk bu dönem yeni alt gruplar açmayı da planlıyor.

Müzisyenlerle ve müzikseverlerle aynı havayı solumak; onlarla aynı ortamda bulunmak ve etkinliklerde hep beraber olmak için tanışma toplantısına gelip kulüp başkanından daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

22 Şubat Cuma günü saat 17:40’ta, BZ- 07’deki tanışma toplantısını sakın kaçırmayın!

NOT: Tanışma toplantısından sonra Retrox’ta müzisyenler ve müzikseverler gecesi olacaktır.

Leave a Reply