turızm

 

Türkiye’de Turizm ve Gastronomi Alanında Bir İlki Başlatacaklar….

Turizm ve Gastronomi Kulüpleri İstanbulda Buluşacak.

Türkiye’deki 20 faal Turizm ve Gastronomi Kulübü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilecek olan Turizmin Geleceğini Konuşuyoruz Etkinliği, ilk defa İstanbul Özyeğin Üniversitesinde düzenlenecek. 21 Nisan’da yapılacak bu etkinliğe Türkiye’deki 400’e yakın üniversite öğrencisi katılacak. Ankara’da Bilkent Üniversitesinde, Gazi ve Bilkent Üniversitesi Turizm Kulüpleri tarafından ortaklaşa gerçekleştirildikten sonra hem güzel bir katılım hem de birliktelik için sıranın İstanbul’da olması gerektiğine karar verilmiş.

‘Bilkent Tourism Club’ Başkanı olan Çağatay Kaan Eren, yürüttükleri bu projede bir ilki gerçekleştirdiklerini ve bundan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Bilkent Tourism Club Başkanı Çağatay Kaan Eren hem etkinlik sorumlusu olarak hem de kulüp başkanları arasında bulunurken, Bilkent Tourism Club Başkan Yardımcısı Harun Özdemir ve üniversite mezunlarımızdan Young Skal Ankara Eski Başkanı Erhan Us ise 1. Oturumda Bilkent Üniversitesi’ni ve Bilkent Tourism Club’ı temsil edecekler.

Etkinlikte Ünlü ve Sektörde Başarılı İsimler konuk olacaklar.

Turizmin Geleceğini Konuşuyoruz etkinliği 4 oturumdan oluşacak. 1. Oturumda üniversite öğrencileri turizm ve gastronomi alanında konuşmalarını gerçekleştirecekler. Young Skal Ankara Eski başkanı Erhan Us ve OzU Cuisine Eş Başkanı Saliha Dikici gençlere eşlik edecek.  2. Oturumda ise bir çok ünlü ismi görmemiz mümkün. Bu isimler; gurme, gezgin, yazar ve “Yol üstü lezzet durakları” sunucusu Mehmet Yaşin, NTV’de “Refika’dan Hızlı Tarifler” adlı programın yapımcısı Refika Birgül ve Türkiye üzerine bir Türk tarafından yazılmış ilk gezi rehberi kitabının yazarı Şerif Yenen. Moderatör görevini ise “Le Cordon Blue” Türkiye Direktörü Defne Ertan Tüysüzoğlu yürütecek. 3. Oturumda “Swissotel the Bosphorus” İnsan Kaynaklar Direktörü  Çiğdem Üçler, TÜRYİD Başkan Yardımcısı Aslı Pasinli ve ERS Seyahat İş Geliştirme Müdürü  Çiğdem Dinç gençlerle birlikte olacak. Moderatörlüğü de  Yardımcı Doçent, Otel Yöneticiliği Bölüm Başkanı Aydın Beyhan yürütecek. Son olarak 4. oturumda ise Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdürü Teoman Alemdar ile Hilton Türkiye İş Geliştirme Direktörü Tuğrul Temel konuk olacaklar. Etkinliğe sponsor olan kurum ve kuruluşlar da dikkat çekiyor. İzmir’de Karşıyaka Belediyesi, Swissotel The Bosphorus İstanbul, BTA, Özyeğin Üniversitesi ve Scorp etkinliğin sponsorları olarak duyuruldu.

Etkinliği oluşturan 20 kulübün isimlerini aşağıda bulabilirsiniz:unnamed

Özyeğin Üniversitesi ÖzÜ HoT Club,

Bilkent Üniversitesi Tourism Club,

Boğaziçi Üniversitesi Tourism Society,

Çelik Eryaşar Yaşar Üniversitesi Turizm Topluluğu,

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Topluluğu,

İTÜ Gastronomi Kulübü,

 

Beykent Üniversitesi Turizm İşletme,

İnönü Üniversitesi Turizm Topluluğu,

9 Eylül Üniversitesi Turizm Faliyetleri Topluluğu,

Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Topluluğu,

Nişantaşı Üniversitesi Mutfak Sanatları Kulübü,

Anadolu Üniversitesi Gastronomi Kulübü,

Lefke Avrupa Üniversitesi Gastronomi Kulübü,

Lefke Avrupa Üniversitesi Turizm Kulübü,

Muğla Üniversitesi Turizm ve Gastronomi Topluluğu,

Pamukkale Üniversitesi Gastronomi Topluluğu.

Leave a Reply