Mobil Günler, Bilkent IEEE Öğrenci Kolu tarafından düzenlenecek olan ve katılmak isteyen herkese açık olan bir etkinlik. Gün geçtikçe mobilleşen dünyanın öncüleri olan mühendislerin, şu anda kullanılan ve ileride de kullanılacak olan mobil teknolojileri hakkında bilgi edinmelerine olanak sağlayan etkinlik; günümüzde mobil dünyanın hizmetlerini kullanan bireylerin dünyadaki yeri ve gelecekteki yeri hakkında da bir farkındalık yaratmayı amaçlamakta.

21-22-23 Aralık tarihlerinde, Bilkent Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek olan Mobil Günler, 3 gün boyunca sürecek olan seminerler, laboratuvar çalışmaları, eğitimler, firma oturumları ve destekleyici oturumlar gibi birçok farklı oturumdan oluşacak. Mobil teknolojileri çok geniş bir yelpazede ele alacak olan bu oturumlar, önde gelen mobil işletim sistemleri (Android, IOS, Windows Phone vs.) ve bu sistemler ile kullanılan teknolojilere odaklanmasının yanı sıra; mobil teknolojilerin hayatımızdaki yeri ve teknolojilerin getirdiği hukuksal tartışmalar gibi konuları da barındıracak.

Katılmak isteyen herkese açık ve ücretsiz olan Mobil Günler, katılımcıların mobil dünya hakkındaki bilgi birikimlerini artırabilmelerini, başlangıç ve ileri seviyelerde verilecek olan eğitimlerle kendilerini teknik anlamda geliştirebilmelerini sağlayacak. Etkinlik sırasında kontenjanlar dâhilinde, katılımcılara yatılı kalma imkânı da sunulacaktır.

Etkinlik programı, katılım formu ve etkinlikle ilgili daha detaylı bilgiye;
www.mobilgunler.org web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Etkinliğin Facebook sayfası: https://www.facebook.com/events/453864614672043

Leave a Reply