Bu sefer size ödüllü bir filmi tanıtmak istiyorum: Can.

2011 yapımı olan film 105 dakika. Bu film 48. Altın Portakal Film Festivali’nde “Jüri Özel Ödülü” ve “Seyirci Ödülü”’nü kazandı. Filmin senaryosu, Raşit Çelikezer’e ait. Filmin başrol oyuncuları ise Serdar Orçin ve Selen Uçer. İkisi de bu filmle birlikte ödül aldılar. Diğer oyuncu kadrosunu ise Serdar Orçin ve Selen Uçer’in yanı sıra; Serhat Nalbantoğlu, Erdal Cindoruk, Berkan Demirbağ, Erkan Avcı ve Zeynep Yalçın gibi önemli oyuncular oluşturuyor.

Ayşe ve Cemal birbirlerini çok severek evlenmiş, maddi açıdan iyi-kötü geçinen mutlu bir çifttir. Fakat bir türlü çocukları olmaz. Normal yollardan çocuk sahibi olamayınca, Ayşe’nin karşı çıkışlarına rağmen Cemal, yasa dışı bir şekilde çocuk sahibi olur. Ayşe, Can adını verdikleri bu bebeği hiçbir zaman tam olarak sahiplenemez. Diğer yandan bu tutum yüzünden Cemal ile de arası gitgide açılacaktır. Cemal’in bir sene boyunca çabalaması sonuç vermez, nihayetinde evi terk eder. Ayşe, Can ile tek başına kalır.

Oyunculukların ödüllü olduğu filmi herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum. Filmin vizyona girdiği tarih ise 11 Mayıs 2012. İzlemekten zevk alacağınız ve aynı zamanda izlerken üzerine düşüneceğiniz bir film sizleri bekliyor. Bence bu filmi kaçırmadan izleyin.

İlgili fragmanı ve daha film hakkında merak ettiğiniz birçok şeyi internet sitesinden takip edebilirsiniz. Şimdiden herkese iyi eğlenceler.

http://www.canfilmi.com

Leave a Reply