Sevgililer Günü Çiftleri İçin 14 Şarkı

x-ray-of-a-couple-kissing-guy-viner

 

Kutladığınız herhangi yıl dönümleriniz ve doğumgünleriniz sonrasında yılın en önemli tarihi olan 14 Şubat Sevgililer Günü geldi çattı ey sevgilisi olan ahali! Cuma gününe denk gelmesi sebebiyle büyük ihtimalle pek çoğunuz dışarıda geçireceksiniz, ama gün içinde lazım olabilir diye işte size bir sevgililer günü şarkı listesi.

 

“Crazy In Love” – Beyoncé & Jay-Z
21. yüzyılın -büyük ihtimalle- en cool çifti olan Beyoncé ve Jay-Z ikilisiyle yapıyoruz listemizin açılışını. Uslu bir çift olursanız belki siz de Beyoncé ve Jay-Z kadar cool bir çift olabilirsiniz. Hayır olamazsınız ben de biliyorum tamam, neyse. Tüm zamanların en beğenilen aşk şarkıları arasında yer alan Crazy In Love’la gerektiği gibi hareketli bir başlangıç yapabilirsiniz.

“We Found Love” – Rihanna & Calvin Harris
Hızımızı hiç kesmeden Rihanna’nın Calvin Harris’le birlikte yaptığı bu şarkıyla devam ediyoruz. Siz aşkı nerede buldunuz bilemeyiz ama bu şarkıda listenizde mutlaka olmalı.

“Parachute” – Cheryl Cole
Bu şarkıyla birlikte hızımızı yavaştan düşürüyoruz artık. Sevgilinize ne kadar güvendiğinizi anlatmak için kullanabileceğiniz şarkıların başında geliyor bu. “I don’t need a parachute baby if I got you” cümlesi de bu güveninizin resmi cümlesi olabilir, sonuçta düştüğünüzde sizi yakalayacak birisi var hayatınızda.

“Mirrors” – Justin Timberlake
Bir şarkının her cümlesinden mi aşk fışkırır yahu? Justin Timberlake yapmış ve olmuş, “you are the love of my love”dan tutun “I’m looking right at the other half of me”ye kadar bir sürü aynı anlamı ifade eden farklı cümlelerle karşılaşıyorsunuz. Hislerinizi anlatabileceğiniz güzel ve anlamlı şarkılardan bu da.

“Just The Way You Are” – Bruno Mars
Beyler bu şarkıyı hemen ezberleyin, eğer henüz ezberlememişseniz ve bu şarkı eşliğinde sevgilinize serenat yapın; hem eğlenirsiniz hem de sevgilinize vereceğiniz hediyenin yanında ayrıca bir sürpriz de yapmış olursunuz. Böyle sürprizler de önemlidir sonuçta.

“Lucky” – Jason Mraz & Colbie Caillat
Mirrors’a göre daha az ciddi, daha sevimli, neredeyse aynı anlamı taşıyan bu şarkıyı da unutmayın.

“Speechless” – Lady Gaga
Eğer sevgiliniz aklınızı başınızdan alıyor hatta bazen size söyleyeceğiniz kelimeleri bile unutturuyorsa bu şarkıyı da listenize eklemeyi unutmayın.

“Your Song” – Ellie Goulding
Sir Elton John’un en çok bilinen şarkılarından biri, belki de en çok bilineni, olan Your Song’un Ellie Goulding versiyonu da en az orijinali kadar duygusal, hatta belki de daha fazla… Tabii bu kadar anlamlı bir hediyeniz yoksa şarkı bittikten sonra kendinizi biraz kötü hissedebilirsiniz.

”  Fallin’ ” – Alicia Keys
Uzun süreli bir ilişkiyi belki de en iyi anlatacak şarkı budur. İlişkinizin belirli dönemlerinde hissettikleriniz üç buçuk dakika boyunca tekrardan gözlerinizin önüne gelebilir.

“No Ordinary Love” – Sade
Aşkınızın sırdan olmadığını biliyorsunuz, bunu bir de Sade’nin size anlatmasına izin verin.

“Take My Breath Away” – Berlin
Söyleyenini bilmiyor olsanız bile bu şarkıyı bilmeme gibi bir ihtimaliniz pek yok. Tom Cruise’un başrolünde olduğu Top Gun filmi için yapılmış bu şarkı yaklaşık 30 yıldır severek dinlenilip insanların duygularını ifade etme amaçlı olarak paylaşılıyor.

“Sway” – Michael Bublé
Birçok isim tarafından söylenen bu şarkıyı siz Michael Bublé’den dinleyin. “my eyes will see only you” sözleri eşliğinde dans etmeyi unutmayın.

“Sex On Fire” – Kings Of Leon
Listenin sonuna yaklaşırken biraz daha seksi şarkılara geçiş yapıyoruz. Kimileri tarafından tüm zamanların en seksi şarkıları arasında da gösterilen Sex On Fire’ı da listenizden eksik etmeyin.

“Drunk In Love” – Beyonce & Jay-Z
Açılıştaki gibi kapanışı da Beyoncé ve Jay-Z ile yapıyoruz. Beyoncé’nin 2013 sonlarında çıkarttığı albümünde yer alan Drunk In Love şarkısıyla ziyadesiyle seksi bir şekilde sonlandırıyoruz listemizi.

Leave a Reply