Önümüzdeki Günlerde Cer Modern’de Neler Var?

Tatiliniz bitti mi? Ankara’ya mı döndünüz? Boşlukta mısınız? Peki sanat sever misiniz? Evet diyorsanız bu yazının sonundan gülen yüzlerle ayrılacağınıza emin olabilirsiniz. Başkent’in kültür  mantarı olarak bildiğimiz Cer Modern önümüzdeki günlerde iki yeni etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Bunlardan ilki Cer Modern’in geleneksel açık hava sinema günleri ritüelinden bir parça. Diğeri ise yazları her çarşamba günü farklı konsept ve tarzlarıyla kulaklarımızın pasını silen canlı müzik konserleri.

Film: Searching for Sugar Man

Etinlik Tarihi: 27 Ağustos 2013

1376482039

 

İngiltere İsveç ortak yapımı bir buçuk saatlik bir belgesel olan film,  70’li yılların başlarında başarılı olmuş, Detroit’li bir müzisyenin hikayesini konu alıyor. Sixto Rodriguez‘in hayat hikayesine ve yok oluşuna başka bir gözden bakıyor. Film aynı zamanda izlediğiniz hikaye ve dinlediğiniz parçalarla kısa süreliğine de olsa sizi bambaşka yerlere götüren, sıcacık bir belgesel olma özelliğini de taşıyor. Yönetmen bizlere, yaşam boyunca ne yaparsak yapalım hayatımızı hevesle ve aşkla yoğurursak asla başarısız olmayacağımızı bizlere masalsı ve naif hikayesiyle ispatlıyor.
Yönetmen koltuğunda Malik Bendjelloul‘un oturduğu ve Akademi Ödülleri’nde En İyi Belgesel Oscarı’nı kazanmış film, müzisyenin iki hayranını ve Rodriguez ailesinin hayatlarını gözler önüne seriyor.

Detaylı Bilgi ve rezervasyon için:

http://www.cermodern.org/events/18/span-title-acik-hava-film-gosterimi-bir-sarkin.html

 

Konser: Jazz Expose

Etkinlik Tarihi: 28 Ağustos 2013

14466_i

 

 

Caz Müzik sevenlere müjde! Uygun fiyatı ve şahane konseptleriyle Cer Modern’de açık hava müzik keyfinin tadını çıkarabilir, caz müziğin farklı melodilerini dinleme fırsatı bulabilirsiniz. Jazz Expose, her çarşamba farklı gruplar ve sürprizleriyle bizleri ağırlamaya devam ediyor.

Müzisyenler, bilet ve daha fazlası için:

http://www.cermodern.org/events/4/jazzexpose-play.html

 

Leave a Reply