Müzik dünyasının efsanevi isimlerinden biri olan ünlü İngiliz müzisyen Sting, 26 Kasım 2012 tarihinde İstanbul’da sevdikleriyle buluşuyor!

2011-2012 Dünya Turnesi’nden sonra sadece 5 enstrüman ile seslendirdiği Back to Bass turnesi için Live Nation’la anlaşan Sting, İstanbul’da da BKM-GNL ortaklığıyla düzenlenecek gecede adeta müzik şöleni yaşatacak sevenlerine.

Daha önce 2006 yılında İstanbul’a gelen Sting, Kuruçeşme Arena’da 15.000’i aşkın dinleyicisiyle buluşmuştu. İstanbul’u ve hayranlarını çok sevdiğini her fırsatta dile getiren sanatçı, şimdi 26 Kasım’da Ataköy Atletizm Arena’da bir kez daha dinleyicileriyle buluşacak.

Sting’in 2011-2012 Back to Bass Dünya Turu, Kuzey Amerika, Avrupa, İngiltere ve Güney Afrika’da olağanüstü beğeni topladı. Bu turnenin, yeni ayağı 7 Kasım’da Strasbourg-Fransa’da başlayacak, Fransa’da ilan edilecek diğer konserlerin ardından Slovakya ve Çek Cumhuriyeti’ndeki performanslarla devam edecek. Bilet satışları 3 Eylül’de başlayacak.

Sting’e bu turne sırasında uzun zamandır birlikte çalıştığı gitarist Dominic Miller, Vinnie Colaiuta (Davul), David Sancious (Klavye) Peter Tickell (Elektronik keman) ve Jo Lawry’den (Vokal) oluşan bir grup eşlik ediyor.

Leave a Reply