Bi’Saniye: Müşteri Hizmetleri Sizi Çok Bekletmesin

Biz teşekkür ederiz…

Müşteri hizmetlerinin eline düşmek hemen hemen herkesin korkulu rüyası. Birçoğumuzun muhtemelen çözüme kavuşmayacak sorunları için dakikalarca hatta bazen saatlerce telefon başında bekletildiğimiz zamanları olmuştur. Türkiye’de yeni bir girişim olan Bi’Saniye, biz müşterilerin yardımına koşuyor ve bekleme süresini minimuma indiriyor.

2Bi’Saniye şirketlerin müşteri hizmetleri hakkında elinde bulundurduğu verilerle ortaya bir çizelge çıkartıyor ve kullanıcıya müşteri hizmetlerini ne zaman ararsa daha az bekleyeceğini gösteriyor. Ayrıca aradığınız şirket ile ilgili faydalı linklere ulaşabilmek de mümkün.

1

Bi’Saniye sadece müşteri hizmetleri konusunda değil, devlet daireleri veya müzeler gibi çok sıra bekleyebileceğiniz yerlerde de yardımcı oluyor. Hatta Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü’ne baktığımda gördüğüm tavsiyelerin gerçekten faydalı olduğunu söyleyebilirim.

3

Merkezi J’aima Attendre olan şirketin bu uygulaması Fransa’da çok büyük pazar payına sahip olmakla birlikte; Brezilya, İngiltere, Almanya ve Rusya’da da epey popüler konumda. Şirkey, geçtiğimiz temmuz ayında Türkiye pazarında da yer edinmeye başladı. Türkiye’de henüz yeni olmasının getirdiği dezavantaj olarak pek detaylı ve çeşitli verilere sahip olmasa da eminim işiniz düştüğünde yardımcınız olacaktır. Bahsedilmesi gereken bir diğer önemli konu da sitenin verileri kullanıcılardan da alıyor olması, yani kendi tecrübelerinizle siteye katkıda bulunabilirsiniz. Sitenin bu şekilde zamanla çok daha değerli bir veri bankası haline geleceğinden hiç şüphe yok.

 

Leave a Reply

1 comment

  1. Yazınız için çok teşekkür ederiz, kaleminize sağlık :) Daha detaylı soruları olanlar iletisim@bisaniye.net adresine mail atabilir.