HyperX’den İki Yeni Canavar

Oyun bilgisayarı için RAM denilince akla ilk gelen markalardan biri olan HyperX, bu sefer sınırları zorlayarak bellek ve bellek hızlarını bir üst kademeye çıkarmayı başardı. Son günlerde yaşanan oyun ve bilgisayar sorunları düşünüldüğünde HyperX’den gelen bu atak kullanıcıları biraz olsun rahatlatacak gibi duruyor.

Son olarak yılın başlarında çıkarılan HyperX Furry ailesinden sonra büyük başarı yakalayan firma, şimdi ise HyperX Savage ve HyperX Predator ile oyun severlerin gözüne tekrar girmeyi hedefliyor.

HyperX Savage 128 DDR4 Ram’ler kullanıcıların beğenisine 8 adet 16 GB’lık modüller halinde sunuldu. Maksimum 2666 Mhz hıza ulaşabilen bu Ram’ler oyun meraklıları için birçok işi halledebilecek gibi gözüküyor. Eğer kesinlikle hız kaybetmeden oyunlarımı oynamak istiyorum diyorsanız HyperX Predator 32 ve 64 GB’lık DDR4 Ram’leri, firmaya göre, bu işi kolaylıkla sağlayacak gibi duruyor. Maksimum 3000 Mhz hıza ulaşabilen bu Ram’ler, 2’li veya 4’lü kitler halinde piyasa sunulmuştur. Ayrıca firma ürünleri için ömür boyu garanti vermektedir.

 

http://www.hyperxgaming.com/us/memory

Leave a Reply