ACC (Audit and Consulting) türkçesiyle Denetim ve Danışmanlık kulübünün satış etkinliği olan BlaCCK Thursday koordinatörü Berk Yaşar YAVUZ ile yaptığımız röportajımızda etkinlikle ilgili merak edilen soruları sorduk.

Gazete Bilkent: Birincisini gerçekleştirdiğiniz ​ BlACCk Thursday​ etkinliği nedir, etkinliğinizin ardından etkinlik hakkında neler söylemek istersiniz?

Berk Yaşar Yavuz: Öncelikle Blacck Thursday’in ne olduğundan bahsedeyim: Blackk Thursday Bilkent Store ve ACC işbirliğiyle organize edilmiş kampüsümüzün en öğrenci dostu ve farklı satış yarışmasıdır.

18-19 Ekimi sorarsanız ise, beklediğimizin çok üzerinde bir satış gerçekleştik ve standlara ürün tedarik etmek bizi çok zorladı. Etkinliğimizin daha ilk gününde bile bu kadar kişinin standlarımıza ilgi göstermesi bizi çok mutlu etti, özellikle de doğu kampüsteki standlarımız çok rağbet gördü. Yarışma konseptinde olan etkinliğimize aktiflerimiz tarafından da çok sevildi ve hepsi elinden gelen en iyi performans ile iki gün boyunca kampüste satabildiği kadar Bilkent Store ürünlerini sattı. Tabii ki en çok satış yapan ilk 5 kişi de birbirinden güzel ödüllerini aldılar.

Gazete Bilkent: Etkinliğinizin tekrarı olacak mı peki? Olursa hangi tarihlerde ve kaç kez yapmayı düşünüyorsunuz?

Berk Yaşar Yavuz: Tekrarı kesinlikle olacak çünkü etkinlik süresince ve bittikten sonra ben ve üst kurul üyelerimiz sosyal medya üzerinden arkadaşlarımız tarafından sürekli “Yeşil polar kaldı mı?”, ”Ne demek bitti? Bir daha ne zaman olacak?” gibi sorular ile karşılaştık ve bu bize bir kez daha değil belki de birden çok kez daha yapma konusunda motive etti. Tarih konusunda net bir şey söyleyemiyorum ama çok da arayı açmayacağımızı söyleyebilirim.

Gazete Bilkent: Satılan ürünleri nereden tedarik ediyorsunuz ve kampüste satış yapmak yasak değil mi?

Berk Yaşar Yavuz: Ürünlerimizi Bilkent Store’dan alıyoruz. Bilkent Store mezunlar derneği tarafından işletiliyor ve amacı kârdan öte Bilkent öğrencilerine, öğretim görevlilerine ve personellerine kaliteli ürünleri makul fiyatlarda sunmak, satış iznimiz de buradan geliyor zaten. Doğu kampüsteki öğrencilerimiz merkez kampüse ulaşım sıkıntısı yaşarken merkez kampüsteki öğrencilerimizden ise daha Bilkent Store’un varlığını veya yerini bilmeyenler var. Biz de bu noktada Bilkent Store’un misyonuna ürünleri öğrencilerin ayağına götürerek destek veriyoruz aynı zamanda iki günlük süreçte çok yüksek satışlara ulaşabiliyor olmamız da mezunlar derneğine büyük destek sağlıyor.

Gazete Bilkent: Son olarak bu röportajı okuyup yarışmaya katılmak isteyenler nasıl bir yol izlemeli?

Berk Yaşar Yavuz: Yarışmaya katılmak için aktif üye olma şartımız bulunmakta bu yüzden önce kulübümüze katılarak işe başlayabilirler. Zaten kulübe katıldıktan sonra alınacakları whatsapp gruplarından bütün etkinliklerimiz, yarışmalarımız, seminerlerimiz ve zirvemiz hakkında bilgi sahibi olabilirler. Ardından BlACCk Thursday’den birkaç gün önce gerçekleşecek olan toplantıya gelerek ürünleri teslim alabilir ve en çok satışı yapmak için işe koyulabilirler

Berk’e ve ACC’ye bu samimi tavırları için teşekkürler…

Leave a Reply