Moda Avcılarının Yeni Oyuncağı: Phone Case

Smart phone olarak nitelendirelen akıllı telefonlar teknoloji piyasasını birkaç senedir iyiden iyiye sallamış durumda. Beklentilerin üzerinde özellikleri ile hayatımızı renklendiren ve kolaylaştıran akıllı telefonlar, insanlar için bir vazgeçilmez haline geldi.Özellikle Samsung Galaxy modeli ve Apple in dahi çocuğu olarak görülen Iphone, akıllı telefonlar içinde en çok tercih edilenler arasında.
Akıllı telefonlar  dünyada satış rakamlarını alt üst edince, bu telefonları aksesuarsız bırakmayı tabiî ki de hiç bir marka ve tasarımcı göze alamazdı.

Özellikle kadınların aksesuar dolu hayatlarında, telefonlarını süsleyecek  telefon kılıfları onlar için yeni bir akım olacaktı.Her geçen gün daha da fazla çeşitlenen telefon kılıfı piyasası, hemen hemen bütün markaların koleksiyonlarında kendine yer edinmeyi başardı.Kadınların telefonlarını korurken , bir yandan şıklıklarından ödün vermek istememesi  telefon kılıflarının çeşitlenmesi ve her zevke hitap etmesinde etkili oldu.
Her dönem telefon kılıflarında da trend değişirken,  kendi tarzınıza hitap eden modeli bulmak artık sizin için oldukça kolay. Öncelikle dünyaca ünlü markaların telefon kılıfı dokunuşlarını inceleyim.

cats

Marc By Marc Jacobs markası sadece çantaları, ayakkabıları veya saatleri ile kadınların gönlünü fethetmiyor. Markanın eğlenceli ve bir o kadar zevkli çizgisi phone case tasarımlarına da yansımış görünüyor. Bu yaz sezonunda çeşitli hayvan figürlerinden yola çıkarak hazırlanan telefon kılıfları hem neon renkleri , hem de göz alıcı tasarımları ile iphone kullanıcıları için raflarda yerini almıştı.Kedi,köpek ve baykuş  figürlerinin kullanıldığı  telefon kılıflarının kadınlar arasında çok tutulduğunu ise sosyal medya da paylaşılan fotoğraflardan anlamak mümkün.Markanın kendi logo ve isminin yazdığı telefon kılıfları da her sezon farklı renk ve tasarım ile mağazalarda yerini almaya devam ediyor.
 

6666

 

İtalya’nın renkli tarafını yansıtan Moschino markası ise telefon kılıflarına farklı bir boyut katıyor. Geçen sezonlar da telefonlarımızı süsleyen bir ayıcık varken, bu sezon telefonumuza sarılmış ve tepeden bize bakan bir ördek, Moschino markasının iphone case için tercihi.

 

 

 

 

 

 

page

Adeta eleganlığın ve modern çizgilerin yansıması haline gelen Tory Burch markası da kendi tarzını yansıtan telefon kılıflarını her sezon takipçileri için tasarlamaya devam ediyor. Genellikle logosunu ön plana çıkardıkları tasarımlarında, sadeliği şıklık ile birleştirmeyi başarmış.

 

 

 

 

 

 

wfrrr

Söz konusu telefon kılıfı olunca, benim için favori marka Kate Spade. Tasarladıkları rengarenk, zaman zaman mesaj içerikli ve çocuksu ruha hitap eden telefon kılıfları ile Kate Spade tasarımlarını her sezon merak içinde bekliyorum. Bu sezon icecream ve clapboard

gibi temaların işlendiği telefon kılıflarında canlı renkler tercih edilmiş. Bunların yanı sıra mesaj içerikli kılıflar ve markanın vazgeçemediği polka dot  deseni  telefonlara  yeni bir yüz kazandırmak için tasarlanmış.

 

 

 

 

 

 

jjfjrfj

Bu markaların yanı sıra , Coach ,Balenciaga,Michael Kors, Stella Mccartney  ve Dolce&Gabbana gibi dünyaca ünlü markalar klasikleşmiş tasarımlarını telefon kılıfı modellerine yansıtıyor.Bu kadar genişleyen ve cazip hale gelen telefon kılıfı piyasasına daha makul fiyatlar ve değişik tasarımlar ile katılan firmalar da mevcut. Teknoloji ağırlıklı satış yapan mağazalarda bulabileceğimiz bu modeller arasında telefonunuzu bir çikolataya dönüştürebilir ya da özel taşlarla işlenmiş gibi gözüken daha şık bir model satın alabilirsiniz. Disney karakterlerinin süslediği telefon kılıfları da en çok tercih edilenlerin başında gözüküyor. Paris’in Eiffel kulesi gibi simgeleşmiş yapıların yer aldığı telefon kılıflarını bulmakta mümkün.

 

 

 

jjjjj

 

Son olarak görüntüden çok işlevine önem verenler içinde, telefon kılıflarında yeni seçenekler yer almaya başladı. Su geçirmeyen ve telefonu şarj edebilen telefon kılıfları teknoloji düşkünleri için tercih edilebilecek seçenekler arasında yer alıyor. Kısacası akıllı telefon almadan önce bir de size uygun telefon kılıfını bulmayı unutmayın. Telefon kılıfı basit bir aksesuar olarak gözükse bile, aslında sizin tarzınızı yansıtan önemli bir nokta olduğunu unutmayın.

Leave a Reply