Radyo Bilkent’in en sevilen programlarından birisi Makara. Deniz ÜNAL ve Jeyan İdil ASLAN’ın sunumuyla; dinleyicileri kampüsten ve gündemden haberler, muhteşem şarkılar ve insanı inanılmaz neşelendiren yorumlarla buluşturan bu programın konuğu 23 Kasım  günü GazeteBilkent oldu.

Normalde konuklarını programın ikinci saatinde ağırlayan Makara ekibi, bu defa GazeteBilkent’le olan buluşmasını ertelemek istemeyip ilk saat misafir etti ve dinleyicilere hem canlı sohbetleri hem de GazetBilkent ekibiyle keyifli dakikalar yaşattı.

Soru başlıklarının, GazeteBilkent’in kuruluş hikayesinden başlayarak, bu sene ilk defa düzenlenecek olan etkinliğe kadar geniş bir çeşitlilik gösterdiği programda; GazeteBilkent Ekibi olarak biz de inanılmaz keyif aldık ve Deniz’le Jeyan’ın sıcacık ve içten gülümsemeleriyle keyiflendik.

Çoğumuzun bildiği gibi Makara, her Salı 16.00-18.00 arasında dinleyicileriyle buluşup, inanılmaz keyifli iki saat vaadediyor. Bu sımsıcak enerjiden mahrum kalmamak ve keyifli iki saat geçirmek isteyenler için 96.6’yı bu saatler arasında mutlaka dinlemeleriniz tavsiye ederiz. Ayrıca Twitter’dan RB_Makara’yı takip ederek merak ettiklerinizi sorabilir, yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Makara Ekibi hakkında daha detaylı bilgi almak için bizi takip etmeye devam edin; çok yakında sizin için onlarla röportaj da yapacağız!

Leave a Reply