GazeteBilkent yeni dönem için ekip arkadaşlarını arıyor!

Yeni okul döneminin başlamasıyla  bir klasik haline gelen, her kulüp ve topluluğun yeni üyelerini araması; hem yeni öğrenciler hem de eskiden katılmaya vakti olmasa da fikrini değiştirmiş öğrenciler için büyük bir imkan. İşte GazeteBilkent de, “Bu koşuşturmacamın içinde kalıcı bir etkinlik yapıp, iz bırakmak; mezun olmadan hem okulumuzun Türkçe gazetesini renklendirmek hem de adımı yaşatmak istiyorum.” diyenler için, 3 Ekim 2012 Çarşamba günü, Mithat Çoruh Amfi’de saat 18.00 – 20.00 arası yeni üyelerine hoş geldiniz demeye hazırlanıyor.

Türlü sürprizler ve çekilişlerle ödüllerin dağıtılacağı tanışma toplantısında, geçen yılların aksine bir kokteyl ve bir sunum da verecek olan GazeteBilkent, bu yeni eğitim-öğretim yılı için seçtiği “DAHA YENİ BAŞLIYORUZ; DAHA, YENİ BAŞLIYORUZ” mottosuna yaraşır nitelikte bir organizasyon düzenliyor.

Hem GazeteBilkent gelişimi hem de gazete yeniliklerinin anlatılacağı; çekilişlerle ödüllerin dağıtılacağı ve gazetenin yeni üyelerine hoş geldiniz denilecek olan toplantıya hepinizi bekliyoruz.

GE 250 ve 251 puanı da veren GazeteBilkent’in sırasıyla 150 ve 200 puan veren bölümleri şöyle:

150: Kültür-Sanat, Politika, Spor, Mezunlar

200: Bilim Teknik, Kampüs, Ekonomi

Unutmayın! Her şey ve daha fazlası… İşte GazeteBilkent! Biz hem daha yeni; hem de daha, yeni başlıyoruz! Peki ya sen? Hayatın için değişiklik yapmaya hazır mısın? GazeteBilkent seni komple değiştirecek! Eğer varım diyorsan, ailemizin bir parçası olmak için seni de bekliyoruz!

Leave a Reply