Uzun yıllardır düzenlediği etkinliklerle Bilkentli müzikseverleri bir araya getirmeyi başarmış, aktif ve eğlenceli bir topluluk olarak adını duyurmuş olan Bilkent Üniversitesi Müzik Kulübü; 3 Ekim Perşembe günü saat 17:40‘ta FFB-06’da yapacağı tanışma toplantısı ile 2013-2014 dönemine her dönem olduğu gibi hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Kuruluş amacınıBilkent’te müzik ile ilgilenen insanları bir araya getirmek, müzisyenlere kendilerini tanıtma ve organizasyon yapma şansı tanımak. Kısaca müzik için Bilkent adına bir şeyler yapmak şeklinde belirtmiş olan Bilkent Müzik Kulübü’nün çalışma grupları, organizasyon grupları, enstrüman dersleri ve müzik stüdyosuyla ilgili tüm ayrıntılı bilgilere ulaşmak istiyorsanız bu toplantı sizin için harika bir fırsat. Aynı zamanda toplantıda farklı müzik türleri içerisinde açılacak olan alt gruplar, stüdyo için başvuru ve bilgilendirme, üyelik çeşitleri, Bilkent Müzik Kulübü’nün misyonu ve tüm aktiviteleri hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.

Geçen dönemlerde her cuma gerçekleştirdikleri etkinlikler, bu dönemde de tüm hızıyla devam edecek. 2012-2013 dönemi etkinliklerini kısaca özetlemek gerekirse şöyle söylenebilir;

Marmara’da cuma konserleri ve jam sessionlar,

Yine Marmara’da popüler müzik türleri hakkında seminerler,

IF’te Oldies & Shot Party ve Karaoke & Shot Party

Aylak Yaşam’da Sıcak Şarap & Sucuk Partisi,

Ve film geceleri olmak üzere yaklaşık 20 etkinlikle 2012-2013 dönemine damgasını vuran Bilkent Müzik Kulübü, sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyor.

Müzisyenlerle ve müzikseverlerle aynı havayı solumak; onlarla aynı ortamda bulunmak ve etkinliklerde hep beraber olmak için Bilkent Üniversitesi’nin en aktif ve en yüksek sesli öğrenci kulübüyle tanışmaya hazır olun.

3 Ekim Perşembe günü saat 17:40‘ta FFB-06’daki tanışma toplantısını sakın kaçırmayın!

Leave a Reply