14 Şubat Sevgililer Günü’nün yaklaşması ile birlikte, Bilkentlileri bekleyen birçok etkinlik de kampüste boy göstermeye hazırlanıyor. Daha önce yurt dışında birçok kez “Blind Date With A Book” adı ile yapılan fakat Bilkent’te ilk kez gerçekleştirilecek “Görücü Usulü Kitap” Projesi, Bilkent Edebiyat Topluluğu’nun bir organizasyonu olarak yer bulacak.

Peki nedir Görücü Usulü Kitap Projesi? Kitapları satın alırken onları kapaklarına göre yargılamanın ve tercih etmenin yanlışlığı konusuna dikkat çekmek amacıyla düzenlenen bu projede, kitaplar kapakları görünmemesi için paketlenerek ve üzerilerine alakasız şeyler yazılarak satılıyor. Microsoft Word - Blind Date with a Book pic.docx 14 Şubat günü A Binası önünde tüm gün açık olacak bir stantta satılacak kitapların fiyatı en fazla 10 TL olarak belirlenmiş olup, elde edilen gelir Bilkent Üniversitesi’nin bünyesindeki ICC(Çocuk Gelişim Merkezi) ‘nin Çocuk Gelinler Kampanyası’na bağışlanacaktır.

Eğer siz de bu deneyimi yaşamak, aynı zamanda  bahsedilen kampanyaya ufak da olsa bir desteğinizin olmasını istiyorsanız “Çocuklara değil, kitaplara görücü olun” sloganına sahip bu ilginç projeye katılım gösterebilirsiniz.

Leave a Reply