10501979_737785886301977_5601495557559675427_n

1988’de Türkiye genelinde üniversite bünyesinde kurulan ilk kariyer merkezi olan Bilkent Kariyer Merkezi’nin her yıl düzenlenen etkinliklerinden olan “İş Alanları Tanıtım Günleri” bu yıl 10 Kasım’da başlamıştı. Tüm hızıyla devam eden etkinliğin artık son günlerine geliniyor ve bugün ilgi çeken isimlerden olan Filiz Eser ve Niyazi Özpehriz Bilkentlilerle buluşacak.

Günümüzde çokça rağbet gören sektörlerden birisi olan Denetim sektörü ile ilgili merak edilenlerin cevap bulacağı bir konferans ilgili Bilkentlileri bekliyor. Bilkent İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni birincilikle bitirmesinin ardından Maliye Bakanlığı’nda kariyerine başlamış olan Niyazi Özpehriz’in, Yeminli Mali Müşavir Şirketi’nin kurucu ortağı olduğu biliniyor. Yurt dışında da gerek yaptığı Master ile gerekse çalıştığı kurumlar sayesinde kariyerine zenginlikler katmış olan Özpehriz, 27 Kasım Perşembe günü saat 12.40 da FFB-22’de Denetim alanında bilgilenmek isteyen kişilerle birlikte olacak.

27 Kasım’da “İş Alanları Tanıtım Günleri” kapsamında gerçekleşecek bir diğer etkinlik ise Filiz Eser konferansı. Bu zamana kadar kariyer hayatına mühendislikten yazılım danışmanlığına bir çok alanda deneyimler katmış olan Filiz Eser, günümüzde kendi ismini alan danışmanlık şirketi F&E Danışmanlık’ta iş hayatına devam ediyor. Yazılım projelerinin planlanan zamanda ve maliyetle tamamlanabilmesini yaptıkları atölye çalışmalarının bir sonucu olduğunu söyleyen Eser, 27 Kasım Perşembe günü saat 17.40’ta FFB-22’de Proje Yönetimi konusunda konuşmak üzere üniversitemize konuk olacak.

28 Kasım’da sona erecek olan “İş Alanları Tanıtım Günleri” için çok kısa bir zaman kalmışken, siz de üniversite yıllarında daha fazla sektör tanımak istediğinizin farkındaysanız bu seminerleri kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Leave a Reply