Hızlı tüketim sektöründe bilinen şirketlerden biri olan P&G, öğrencilerin aklındaki sorulara yanıt verebilmek adına her sene düzenlediği etkinliklere bu yıl da tam gaz devam ediyor. P&G Orientation Day, P&G Liderlerinin hem kendi şirket sunumlarını yaptıkları  hem de daha sonrasında öğrenciler ile geçirdikleri kokteyl dahilinde 20’den fazla departman sorumlusunun ilgili arkadaşlara bilgi vermesi ile devam eden bir etkinlik. Ben de geçtiğimiz yıl gerçekleşen P&G Orientation Day’e katılım göstermiş birisi olarak, biraz etkinliğin ortamından bahsetmek istiyorum ki siz okuyucularımızın akıllarında etkinliğin daha iyi şekillenmesine katkı sağlayabilelim.

 

Resim1

Geçen yılki P&G Orientation Day’den bir fotoğraf

J.W. Marriott Otel’de başlayan etkinlikte, P&G liderleri kendilerini tanıtıp sunuma başladıktan sonra şirket sunumu sırasında aslında çoğu öğrencinin merak ettiği staj ve iş imkanları, başvuru süreçleri gibi konularda bilgi verilirken, daha sonrasında  departman bazlı gruplara ayrılarak, kokteyl havasında, öğrencilere onlarla birebir iletişime geçme imkanı sağlanmış oldu. Gerçekten güzel ve verimli geçtiğine inandığım bir etkinlik gecesiydi.

12 Kasım Çarşamba günü saat 18.00’de J.W Marriott Otel‘de gerçekleşecek olan, Satış’tan Pazarlama’ya ilgilendiğiniz bütün departmanlardan P&G Liderleri ile iletişime geçme şansına sahip olacağınız bu etkinliği kaçırmamanızı tavsiye ederken, aşağıdaki formu doldurmanızın mekana ulaşımı ve kampüse dönüşü sağlayacak ücretsiz servisler için kişi sayısını belirlemek kapsamında önemli olduğunu belirtmek isterim.

P&G Form

Servisler saat 17.40’ta Merkez Kampüs Yurtlar Durağı, B Binası Ring Durağı ve Doğu Kampüs 90.Yurt önünden hareket edecek.

Ulaşımı kendi imkanlarıyla sağlayacak katılımcılar, direkt olarak etkinliğin yapılacağı otele gelebilirler.

Etkinlik için bölüm veya sınıf ayrımı yoktur.

 

Leave a Reply