PDK CANLI YAYIN PROGRAMI: ÇIKIŞ YOLU

politikBilkent Üniversitesi yakın tarih, siyaset ve toplumsal olayları araştırma ve tartışma platformu Politik Düşünce Kulübü yine ses getirecek çok özel bir etkinlikle sizlerle buluşuyor!

Her hafta Pazartesi günleri canlı yayınla ekrana gelen “Çıkış Yolu” isimli güncel siyaset ve tartışma programı, PDK moderatörlüğünde 30 Mart Pazartesi günü saat 21:00‘da Bilkent Mithat Çoruh Amfi’den canlı olarak yayınlanacak. Programın ana konuğuysa Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek.
Program sunucusu ve Perinçek dışındaki diğer konuşmacılar ve katılımcıların tamamı Bilkent Üniversitesi öğrencileri olacak. Programın her hafta gerçekleşen konsepti dışında, bu hafta öğrencilerin de programa aktif olarak katılımıyla, genel tartışma programı dışında bir söyleşi ortamı da sağlanacak.
Kampüste ağırladığı isimler ve haftalık düzenlediği tartışma programıyla adından sıkça söz ettiren PDK, sizleri 30 Mart Pazartesi günü saat 21:00‘da Bilkent Mithat Çoruh Amfi‘de gerçekleştirecekleri “2015 Seçimlerine Genel Bakış ve Vatan Partisi’nin Hedefleri” konulu canlı yayına bekliyor.
(Etkinlik GE250/1 kapsamında 30 puan olarak değerlendirilecektir.)
Politik Düşünce Kulübü
Dünü Bilip Bugünü Anlamak İçin…

Leave a Reply

1 comment

  1. gürsel tunç

    Hangi kanalda yayınlanacak acep?