İnovatif İnternet Topluluğu 4. Girişimcilik Zirvesi’ni Düzenliyor!

Günümüzde teknoloji her geçen gün gelişmekte, var olan sistemler her dakika değişmektedir. Gelişen teknolojiye ayak uydurmak için her şeyden önce internete hakim olmamız gerek. Sahip olduğumuz fikirlerimizi gerçekleştirmek için interneti daha aktif kullanmamız, kendimizi bu alanda geliştirmemiz ve internetteki yenilikleri ve gelişmeleri yakalamamız lazım.

Eğer sen de girişimciliğe ilgi duyuyorsan, yazılım ve internet girişimleri hakkında kendini geliştirmek ve alanında uzman kişilerin girişimcilik ile ilgili düşüncelerini ve tecrübelerini dinlemek istiyorsan Girişimcilik Zirvesi’ne davetlisin. İnovatif İnternet Topluluğu olarak 29 Nisan Cumartesi günü 4.sünü düzenleyeceğimiz Girişimcilik Zirvesine katılacak konuşmacılar:

Ozan Yerli – Connected2.me kurucusu 
Baturay Özden – B4Mind kurucusu 
Anıl Çekiç – Microsoft satış müdürü 
Umut Ersoy – Jack In the Box kurucusu 
Emre Aykan – Stajim.net kurucu ortak 

Hepsi birbirinden değerli ve alanında başarılı konuşmacılarımızla mükemmel bir cumartesi geçirmek ve kendinizi geliştirmek istiyorsanız Speed, A binası ve N binası önündeki standlarımızdan biletlerinizi alabilirsiniz. Ayrıca Girişimcilik Zirvesi’ne katılan 5 kişi 50 TL değerinde “Arkadaş Kitabevi” hediye çeki kazanacaktır.

Yer: FFB-22
Tarih/Saat:29.04.2017 09:30-17:00
Bilet: 15 TL
GE-250/1: 20 Puan
İletişim: 05314363051 – 05344819216

inovatif-internet-toplulugu-4-girisimcilik-zirvesi

Leave a Reply