Unutma, umut iyi bir şeydir, belki de en iyisi. Ve iyi şeyler asla ölmez.

The Shawshank Redemption

 

Geçen hafta feci bir kaza sonucu sıra arkadaşımızı kaybettik. Üniversitemizin gazetesi olarak, ailesine ve dostlarına başsağlığı diliyoruz. Üzüntüm ve konu üzerindeki hassasiyetim dolayısıyla, bu haberimi bilgilendirmenin yanı sıra Meriç’e veda amacıyla yazıyorum . Bazı yerel gazetelerin yaptığı haberlerden farklı olarak Bilkent güvenlikten aldığımız bilgilerle kazanın ayrıntıları şöyle;

Kaza 14 Haziran Cumartesi günü gecesi saat 01.00 civarında Bilkent Otel’in yanındaki kavşakta meydana geliyor. Arabanın önce sağa savrulması ve sonrasında ani fren sonucu Meriç Göktüna yola savruluyor. Aracın içindekilerden D.U. ağır yaralanırken, D.T., B.C, E.E., S.Y.I., K.M.C. hafif yaralanmalarla kazayı atlatıyorlar. En büyük sebebin arabada fazla kişi olmasından kaynaklandığının altı çiziliyor. Olaya ilk müdahale Bilkent Otel görevlilerinden geliyor. Ardından Bilkent Üniversitesi sağlık ekiplerinin müdahalesi oluyor. Kazada İktisat Fakültesi Hazırlık öğrencisi ve Bilkent Judges oyuncusu Meriç Göktuna hayatını kaybederken, D.U’nun durumu iyiye gidiyor.

” değil haftasonu yaz bile beni kesmez. Bi an önce emeklilik yaşım gelsin, bi sahil kasabasında torunlarımın gelmesini bekleyeyim”

Hesabından en son bu tweeti atmıştı Meriç Göktuna. Aramızdan biriydi; seveni çok, neşeli, düşünceli. Daha önce Meriç nasıl hep onların yanındaysa, arkadaşları da son gününde yanındaydı Meriç’in. Takım arkadaşlarıyla ondan son hatıra ona son bir veda hazırladık. Hatıraların hep bizimle kalacak.

IMG-20140527-WA0034

Bilkent Judges çok temiz bir kardeşini kaybetti. Hepimizin başı sağolsun. Anın kardeşlerinle kardeşim #57

#57

#57

IMG-20140618-WA0000[1]

Sürekli gülen kardeşim! Takımda olmayı ne çok istedin. Çok direndin ama çok erken bıraktın bizi…

En kötüsü de çaresizlik, Bilkent Judges abisini kaybetti

2014-06-19 21.47.09[1]

#57 takımın en hırslı, en sabırlı, en istekli, en temiz oyuncusu. Başımız sağolsun.

1662812_305982402892305_462594002_n

Ölüm sana yakışmadı.

En kötüsü de çaresizlik.

 

 

Her zaman bizimlesin, hala takımdasın.

Her zaman bizimlesin kardeşim ve hala takımdasın.

Leave a Reply