GazeteBilkent ailesi olarak başta kendi yazarlarımız olmak üzere tüm Bilkent öğrencilerine, gazetecilik bölümü bulunmayan üniversitemizde bir gazetecilik ve yazarlık okulu olmayı kurulduğumuz 2011 senesinden beri misyon edinmiştik. Bu misyondan yola çıkarak Aralık ayı boyunca gerçekleştireceğimiz, toplamda 3 konuğun katılımıyla gerçekleşecek olan ve 3 oturumdan oluşan gazetecilik ve yazarlık atölyelerine davetlisin!

İlk oturumda Kudret Emiroğlu tarafından verilecek “Akıcı Yazı Yazmanın İncelikleri” atölyemiz için 9 Aralık Perşembe saat 17.45’te C blok amfide buluşuyoruz.

Yeni nesil multimedya gazeteciliğine meraklıysan mutlaka katılman gereken ikinci oturumumuzda okulumuz İletişim ve Tasarım bölümü hocası Müge Mengü Hale tarafından verilecek gazetecilik atölyesi için 10 Aralık Cuma 17.45’te C blok amfide buluşuyoruz.

Gazetecilik ve etik konularına meraklıysan mutlaka katılman gereken son oturumumuzda gazeteci Faruk Bildirici tarafından verilecek gazetecilik atölyesi için 16 Aralık perşembe 17.45’te C blok amfide buluşuyoruz.

Etkinliklere katılmak için GazeteBilkent üyesi olmana gerek yok ve her oturum için GE250/1 10 puan verilecektir. Seni de atölyelerde aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz, C blok amfide görüşmek üzere!

Ayrıca sonraki etkinlikler ve haberler için bizi instagram’dan takip etmeyi unutma! https://www.instagram.com/gazetebilkent/

Leave a Reply