TEDxBilkentUniversity 2019: İlham Ver!

 

Herkesin bildiği üzere TED paylaşılmaya değer fikirlere, tecrübelere ve hayallere ulaşabilmemizi sağlayan ve bunun yanında asla kâr amacı gütmeyen bir kuruluştur. Dünyanın dört bir yanında yerel ve bağımsız olan TEDx programı buna olanak sağlayan en önemli girişimidir. TED Konfereransını örnek alan kişiler veya gruplar bir lisans alarak TEDx etkinliği düzenleyebilmekte ve önde gelen insanların ilham verici konuşmalarını videoya alabilmektedir. Bu konuşmaların birçoğu TED.com’da ve TED’in youtube hesaplarında yayınlanmaktadır.

  Evet, geldik şimdi yazımızın en heyecan verici kısmına! TEDx Bilkent Klübü 24 Şubat’ta okulumuzda TEDxBilkentUniversity etkinliği düzenliyor. Çok değerli konuşmacıların dinleyicilere ilham vereceği bu güzel etkinliğe gitmenizi kesinlikle öneriyor ve etkinliğin ayrıntılarını aşağıya bırakıyorum.

TEDxBilkentUniversity Konuşmacıları: Harun Can, Sevil Atasoy, Osman Can Özcanlı, Cüneyt Asan, Jale Gürzümar, Tankut Güzel, Tayfun Evyapan, Nasuh Mahruki, Cem Seymen, Nazlı Esen.

 

Etkinlik Yeri: Bilkent Üniversitesi Merkez Kampüs, T binası, C Blok Amfi.

 

 

Etkinlik Saatleri: 12.00-19.00

 

Biletlere Ulaşım: İnternet üzerinden satışlar  biletino.com üzerinden satışa çıktı bile. Bunun yanında Bilkent Üniversitesi Merkez Kampüs A Binası önünde ve Speed’te standlarda 12.30 – 13.40 arası biletlere ulaşabileceğinizi söyleyelim. Sorularınız varsa tedxbilkentuniversity@gmail.com üzerinden görevli insanlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 

O zaman 24 Şubat’ta TEDxBilkentUniversity etkinliğinde görüşmek üzere ve hep ilhamlı kalmanız dileğiyle!

 

 

 

 

Leave a Reply