IMG_7140 (1)

GazeteBilkent tarafından 13-14 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen Medya Zirvesi, katılımcılardan tam not aldı. 13 Nisan Cumartesi günü, Sunucu-Yazar Ece Vahapoğlu, NTV Spor Spikeri Tuğba Dural, NTV Haber Spikeri Buket Aydın, Kanal 24 Ankara Temsilcisi Taşkın Koç, A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün, Tempo Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ayşegül Savur ve Yazar Aziz Kedi katılımcılarla bir araya geldi. Zirve’nin ikinci gününde ise bu kez mikrofon, Gazeteci-TV Yapımcısı-Akademisyen Lale Şıvgın Dündar, CNN Türk Ana Haber Sunucusu Nevşin Mengü, ALL Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Aslıhan Lodi ve Habertürk TV Sunucusu Simge Fıstıkoğlu’nun elindeydi.

Dilan Sıla Aslan - Buket Aydın - Tuğba Dural - Esin Batak

Dilan Sıla Aslan – Buket Aydın – Tuğba Dural – Esin Batak

Medya hakkında bilinmeyenleri anlatan konuklar, sık sık kendi yaşamlarından örnekler vererek çok çalışmanın ve meraklı olmanın, bu sektörde ayakta durabilmenin anahtarı olduğuna değindiler. Katılımcıların sorularını cevaplayarak, kafalarındaki soru işaretlerini giderdiler.

Sun Brothers’ın enfes pizzaları ve Fırıncı Orhan’ın taptaze kuru pastaları zirve arasında katılımcıların beğenisine sunulurken; Etiler Marmaris ve Meteksan Savunma da organizasyona katkıda bulundular.

Bizler de GazeteBilkent ailesi olarak tüm konuklarımıza, katılımcılarımıza ve sponsorlarımıza, bizleri bu etkinliğimizde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz.

Leave a Reply