Döneme, “daha yeni başlıyoruz daha, yeni başlıyoruz” mottosuyla başlayan Bilkent’in online ve Türkçe gazetesi GazeteBilkent, 3 Ekim Çarşamba günü yeni ekip arkadaşlarına “merhaba” dedi. Mithat Çoruh Amfi’de gerçekleştirilen tanışma toplantısında, gazete yazarlığı yolunda ilk adımı atmak veya idari ekipte görev almak isteyen pek çok katılımcı yer aldı.

Toplantıdaki katılımcılar döneme Gazete Habertürk, Hürriyet Gazetesi, Sabah Gazetesi, Star Gazetesi ve Tempo Dergisi ile yapılan iş birliğiyle başlayan GazeteBilkent’in dönem içinde gerçekleştirilmesi planlanan projeleri hakkında bilgilendirildi. Katılımcılar arasında yapılan çekiliş sonucunda, 3 kişiye karikatür kitabı; 2 kişiye ise Ankuva Borrdo Restaurant’ta 2 kişilik ücretsiz yemek hediyeleri verildi.

Toplantıdan sonra gerçekleşen kokteylde yazar adayları Kampüs, Mezunlar, Politika, Ekonomi, Spor, Kültür-Sanat ve Bilim-Teknik departmanı editörleriyle; idari ekipte yer almak isteyen katılımcılar ise idari koordinatörlerle görüşerek daha fazla bilgi alma fırsatı yakaladılar.

Bizler de GazeteBilkent ailesi olarak, aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza dolu dolu bir gazetecilik deneyimi geçirmelerini diliyoruz.

Leave a Reply