1471945_751783071515701_550751704_nMHP’NİN ANKARA BÜYÜKŞEHİR ADAYI BİLKENT”TE !

GazeteBilkent olarak Ünlü Söyleşileri haftası kapsamında  gerçekleştirdiğimiz etkinlikler başladı! Bu hafta Politika Birimimiz , siyaset dünyamızın son derece önemli bir ismini okulumuzda ağırlamaya hazırlanıyor. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Prof.Dr. Mevlüt KARAKAYA, 12 Aralık Perşembe günü okulumuzda GazeteBilkent’in konuğu olacak.

Karakaya’nın yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasetin nabzını tutacağı, belediye başkanı adayı olduğu Ankara için projelerini anlatacağı, güncel konular üzerine şahsının ve partisinin değerlendirmelerini paylaşacağı söyleşimize tüm Bilkent davetlidir.

Gazetemizin Politika Birimi öncülüğünde gerçekleştirilecek Mevlüt Karakaya söyleşisi, 12 Aralık Perşembe günü saat 12:30-14:00 arasında C blok Amfi’de yapılacak.

Etkinliğimiz GE250-251 dersi kapsamında 20 puan değerinde olacaktır.

 

Mevlüt Karakaya: 1963 Ankara doğumlu olan Mevlüt Karakaya, 1981 yılında Ankara Ticaret Lisesinden, 1985 yılında ise Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakultesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. 

Mevlüt Karakaya, yüksek lisans ve doktorasını  Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı’nda tamamladı.  Aynı alanda 1994 yılında doçent, 2001 yılında da profesör oldu.

YÖK/Dünya Bankası’nın bir projesiyle ABD Indiana ve Purdue üniversitelerinde üç yarıyıl eğitim aldı. Michagine State Üniversitesinde kısa süreli araştırmada bulundu.

Mevlüt Karakaya, Dünya Bankasının bir projesinde Finans Yöneticisi olarak yurt dışında (1997-1998) bir yıl süreyle çalıştı. Çeşitli ülkelerde yürütülen projelerin finansal yönetim sistemlerinin kurulmasında görev aldı ve danışmanlık yaptı.

Mevlüt Karakaya, 12 Aralık Perşembe günü GB Politika Birimi'nin konuğu olarak Bilkent'te olacak.

Mevlüt Karakaya, 12 Aralık Perşembe günü GB Politika Birimi’nin konuğu olarak Bilkent’te olacakülkelerde yürütülen projelerin finansal yönetim sistemlerinin kurulmasında görev aldı ve danışmanlık yaptı.

 Gazi Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Başkent Üniversitesi’nde Muhasebe-Finansman ve Bankacılık konularında dersler veren Karakaya ; akademik alanında çok sayıda kitap ve makale yayınladı, ulusal ve uluslararası sempozyum ve kongrelerde bildiriler sundu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 7, 8 ve 9. Olağan Genel Kurullarında Merkez Yönetim Kurulu yedek/asil üyeliklerine seçildi. Araştırma ve Geliştirme biriminde ekonomi komisyonu başkanlığı ve  tarım komisyonunda raportörlük görevlerinde bulundu.

 19 Haziran 2011 tarihinden bu yana Milliyetçi Hareket Partisi Başkanlık Divanı Üyesi – Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.  Karakaya aynı zamanda bu partinin 2014 Yerel Seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı adayıdır.

 

Etkinliğin Facebook sayfası için: https://www.facebook.com/events/459085207535035/?fref=ts

Leave a Reply