10665115_760968690605783_6300877496057046513_n

Son zamanların en korkunç, en gerilimli ve bir o kadar da sıra dışı dizisi American Horror Story 4. sezonuyla 8 Ekim’de ekranlara dönüyor. Emmy ve Golden Globe’de dâhil toplam 39 ödülün sahibi dizi, merak uyandırıcı 4. sezonuyla da ödülleri toplayacağa benziyor.

1.sezonda Cinayet Evi (Murder House), 2.sezonda Akıl Hastanesi (Asylum) ve 3. sezonda Cadılar Meclisi (Coven) temalarını işleyen dizinin 4. sezon hikâyesi Ucube Şovu (Freak Show) adıyla 1952 yılında bir sirkte geçiyor.

Sirkler akla ilk geldiğinde çok eğlenceli görünebilir; göz kamaştıran ışıklar altında nefes kesen gösteriler, çeşitli oyunlar, enfes pamuk şekerler… Ama bunlar sadece gösterinin görünen yüzü olabilir mi?

Her sezonunda bizi şaşırtmaktan ve korkutmaktan çekinmeyen yapımcılar, bu sezonda da sirk hayatının ve ucube olarak dışlanmışların dünyasına giriyor. Jessica Lange, Evan Peters, Sarah Paulson, Kathy Bates, Emma Roberts ve daha birçok sevilen yıldız yine yeni yeniden hayata dönecek ve tamamen farklı rollerle yürekleri hoplatacaklar.

 

4. sezonun ürpertici mini fragmanları;

http://www.youtube.com/watch?v=eIhmgzmLEtY

 

Üç memeli bir kadından, çift başlı bir ikize, çok çok güçlü bir adamdan sakallı kadına… En dikkat çekeni ise “Twisty the Clown”.  Ona dikkat etmelisiniz! Birçok insanın palyaço fobisi vardır, eğer onlardan biri değilseniz bu sezonun sonunda onlara katılabilirsiniz.

American Horror Story ile ödüllere doyamayan başarılı oyuncu Jessica Lange sirkin patroniçesi Elsa Mars olarak hor görülmüş, dışlanmış, “ucubeleri” çatısı altında toplayıp, onlara bir yuva açıyor. Zor zamanlarını yaşayan bir sirkte hayata tutunmaya çalışan bu insanların hikayesi ve bir sirkin ne kadar korkunç olabileceğini 8 Ekim’de 4. sezonla birlikte göreceğiz.

 

Leave a Reply