Bilkent mezunu Şebnem Burcuoğlu’nun kaleminden çıkan ve uzun bir süre “çok satanlar”dan inmeyen ‘Kocan Kadar Konuş’ (KKK), 20 Mart’ta vizyona giriyor. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği filmin yönetmenliğini Kıvanç Baruönü yaparken, başrollerini de Ezgi Mola ve Murat Yıldırım paylaşıyor.

097817.jpg-r_640_600-b_1_D6D6D6-f_jpg-q_x-xxyxx

Geçen yaz çok satanlar cazibesine dayanamayıp aldığım ve çok beğendiğim, beni gülmekten bitiren KKK’nın bir an önce filminin çekilmesini beklerken, müjdeli haber gelmişti. Türk kızı vs. evlilik paradoksunda, her şeyiyle bir Türk kızı olan Efsun’un (Ezgi Mola) onu evlendirmek için uğraşan kocaman ailesi ve yıllar sonra karşısına tekrar çıkan hayatının aşkı Sinan (Murat Yıldırım) arasındaki, kafası karışık, komik halleri okurken bile çok eğlendirmişti beni. Hal böyle olunca, hele de başrol oyuncularını öğrenince, daha da bir merak eder oldum filmi.

Duyurulduğundan beri instagramdan takip ettiğim ve oyuncuların röportajlarında da geçtiği gibi, çekimler bir hayli eğlenceli geçmiş. Fragmana bakarak kitabı okuyanlar için diyebilirim ki; hayal ettiğimiz tatta bir film bekliyor bizi. Tabii; umarım şu klasik her kilit sahneyi ve komik sahneyi fragmana koyma taktiği ile yalnızca seyirci çekme çabasında, gerisi boş olan filmlerden değildir.

Kitabı okurken en büyük merakım “Bu Efsun’u kim oynayacak?” tı; Ezgi Mola’nın oynayacağını öğrenince, tamam dedim, aranan yüzde yüz Türk kızı bulundu. Diğer büyük merak konusuysa, “Peki ya Serdar Ortaç?” tı benim için ve mutlulukla duyurmak isterim ki; Serdar Ortaç da filmde yer alıyor. Şimdi sanılmasın ne S. Ortaç delisiymişsin falan diye, kitabı okuyanlar bilir; o sahneleri atlamak kitaba yapılacak bir ihanet olurdu ancak.

Şimdi eğer siz de hazırsanız; ‘Bir Türk kızı nasıl trip atmalıdır?’, ‘Evde kalmamak için yapılması gereken bin bir yol nedir?’, KKK yoluyla öğrenmek için 20 Mart’a az kaldı. Şimdiden iyi seyirler.

Filmin fragmanı:

Leave a Reply