2013-0205_NBCU_Smash_Hero_Template_970x400_UG

“Biraz sonra ne olursa olsun asla tereddüt etme, sen bir starsın.”

Müzikal dizi ve filmlerden çok hoşlanan birisi olarak bir arkadaşımın tavsiyesi sonucu izlemeye başlamıştım Smash’i.

Dizinin başrollerinde Will & Grace’in Grace’i Debra Messing, 2006 yılında American Idol’ı ikinci olarak tamamlayan Katherine McPhee, yılların eskitemediği Anjelica Huston ve pek çok dizideki küçük rolleriyle hepimizin göz aşinalığı taşıdığı Megan Hilty gibi isimler.

Dizide, pek çok Hollywood yıldızının rol modeli olan Marilyn Monroe’nun hayatının anlatıldığı bir müzikal hazırlığına girişen Julia (Debra Messing) ve Tom (Christian Borle) kendilerine uygun bir Marilyn aramaktadırlar ve ellerinde iki aday bulunmaktadır; Ivy Lynn (Megan Hilthy) ve Karen Cartwright (Katherine McPhee) hangisinin Marilyn olarak rol alacağını ise ünlü yönetmen Derek Wills (Jack Dovenport)  kararlaştıracaktır. Müzikalin hazırlık sürecinde ekibin başından geçenler, yaşanılan dramalar, müzikalin en büyük destekçisi olan ve eski eşine karşı bir zafer kazanmak isteyen Eileen’in yaşadıkları eğer müzikal seven biriyseniz illa ki ilginizi çekecektir.

Ayrıca ilk sezon içinde Uma Thurman, OneRepublic’in solisti Ryan Tedder, Jonas Brothers’ın en küçüğü Nick Jonas gibi konuk oyuncular da diziye renk katmaktalar.

5 Şubat’ta ikinci sezon prömiyerini yapan diziye ikinci sezonda katılacağı açıklanan bazı isimlerse dizinin sevenlerini heyecanlandıracak cinsten. İkinci sezonun ilk bölümünde karşımıza çıkan Veronica Moore karakterine Jennifer Hudson hayat veriyor. Ayrıca ikinci sezonun ilerleyen bölümlerinde Will & Grace ikilisinin uzun bir aradan sonra ilk defa birlikte bir dizide yer alacağı da söylentiler arasında; yani haberler doğruysa Will & Grace’in Will’i Eric McCormack de bu sezon dizide karşımıza çıkabilecek isimlerden.

 

Leave a Reply