Hayatımı çalanlar bana yaşamak için tek bir neden verdi: İNTİKAM. Bu hikâyede hiç kimse affedilmeyecek.

3 Ocakta yayın hayatına merhaba diyen İntikam, ABD dizisi olan Revenge’in yerli uyarlaması aslında. Yönetmen koltuğunda Mesude Eraslan’ın oturduğu dizi, oyuncu kadrosuyla da oldukça etkili. Başrolünde Aşk-ı Memnudan tanıdığımız Beren Saat yer alırken, ona yardımcı oyuncu olarak ise Mert Fırat ve Nejat İşler kameranın karşısında. Dizinin konusu ise basitçe şöyle;

Dizinin başrollerini paylaşan üç yetenekli isim: Nejat İşler, Beren Saat, Mert Fırat

Zengin bir semte Yağmur adında, iyi kalpli ve çok güzel bir kadın taşınır. Ancak Yağmur aslında göründüğü gibi biri değildir. Komşuları tarafından iftiraya uğrayan ve bunun sonucunda ölen babasının intikamının almak için 17 yıl sonra olayların yaşandığı yere dönmüştür. Yağmur, ismini değiştirmiş ve bambaşka bir kadın olmuştur. Düşmanlarından intikam almak için mükemmel planını devreye sokar ve onlara yaklaşmak için ailenin oğlu Kerem’le aşk yaşamaya başlar. Sonrasında ise olaylar gelişir.

Dizinin kendisi kadar tanıtımları da çok konuşuldu. Tanıtıma bir hayli önem veren ekip her türlü ayrıntıyı düşünmüş olmalı. Bütün AVM ve sinema fragmanlarında yer alan tanıtım, henüz başlamadan herkesin diline düşmüştü zaten. Dizi hakkında çok konuşulan diğer bir şey ise yayın hayatına girdiği gün kırdığı rekordu. Tam 3 kez arka arkaya yayınlanan dizi sosyal medyadan da beklenen tepkiyi gördü desek yalan olmaz.  Reyting konusuna gelirsek;  Kurtlar Vadisi Pusu’nun önüne geçmeyi başaramadı. Kurtlar Vadisi %35’lik izlenme payıyla zirveye otururken, İntikam ise %21’lik izlenme payıyla ikincilikte yerini aldı. Buna da Kurtlar Vadisinin 10 yıla yakın tecrübesi diyebiliriz. İlerleyen bölümlerde ritmini bulacağına inandığım dizinin hayran kitlesi her geçen gün büyüyeceğe benziyor. Biz de buradan dizinin başarılarının devamını diliyoruz.

Dizini orjinali, ABD yapımı “Revenge” dizisi

Leave a Reply