Daniel Radcliffe denince eminim ki aklınızda canlanan ilk şey Harry Potter olmuştur. Harry Potter’ı bırakın duymayı, izlemeyen yoktur aramızda.  Çünkü hemen hemen hepimiz onunla büyüdük. Dünya üzerinde izlenme rekorları kıran 8 filmlik bu seri, şüphesiz ki en çok Daniel Radcliffe’e yaradı. Henüz 12 yaşındayken, Harry Potter ve Felsefe Taşı filmiyle izleyenlerin karşına geçip; büyük bir ün kazandı. Bu ünü, sonraki 8 filmde de artarak devam etti ve adeta Daniel Radcliffe’i zirveye oturttu. Harry Potter bittikten sonra da birkaç filmde yer alan Radcliffe, açıkça söylemek gerekirse oradaki başarısını pek sürdürdü diyemeyiz.

Fakat şu sıralar Radcliffe, ‘Horns’ isimli yeni filmiyle hayranlarının karşısına geçmeye hazırlanıyor. Setten ilk fotoğraf geçtiğimiz günlerde basına yansıdı. Entertainment Weekly dergisinde yayınlanan fotoğrafta Harry Potter yıldızını, kafasından boynuz çıkmış gizemli karakter Ig Perrish rolüyle görüyoruz. Radcliffe, yaptığı açıklamada oynadığı rolün daha öncekilerden çok farklı olduğunu söyledi ve “Bu şeytani karakteri canlandırdığım için çok ama çok heyecanlıyım” dedi.

Stephen King‘in oğlu olan Joe Hill’in aynı isimli romanından uyarlanan filmde, Perrish isimli bir adamın vahşice öldürülen kız arkadaşının katilinin izini sürerken; yavaş yavaş fiziksel ve ruhsal değişimlere maruz kalmasını izleyeceğiz. Radcliffe, oynadığı karakteri fazlasıyla duygusal ama aynı zamanda da inanılmaz derecede acımasız olarak nitelendiriyor. Yüksek Tansiyon (Haute Tension) ile çıkış yapan Fransız yönetmen Alexandre Aja‘nın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin kadrosundaki diğer isimler ise şöyle:  Juno Temple, Joe Anderson, Kelli Garner, Max Minghella ve James Remar.

ABD yapımı bu korku filmi, 2013 yılında seyircisiyle buluşacak. Bakalım bu film Daniel Radcliffe hayranlarınca nasıl bir tepki görecek?

Umalım ki hepimizin küçüklük kahramanı Harry Potter, yine eşsiz bir projeyle karşımıza çıksın. Bekleyip hep birlikte göreceğiz.

Leave a Reply