Caz dolu keyifli bir akşama hazır olun!

play

Türkiye’nin önemli vokalleri ve solistleri ile yaz süresince CerModern’de sahne alan PLAY (House Band) Su İdil vokali ile 1 Şubat 2014 Cumartesi akşamı saat 20.00’de Ankaralı dinleyicilerle tekrar buluşuyor.

CafeRotterdam etkinlikler serisi kapsamındaki konser; vokalde Su İdil, gtarda Onur Aymergen, saxda Bulut Gülen, kalvyede Canberk Hacıbaloğlu, basta Emre Topak ve davulda Burak Durman’ın performanslarıyla gerçekleşecek.

Caz dünyasının en önemli festivallerinden olan North Sea Jazz Festival’e ev sahipliği yapan, sayısız caz sanatçısının, grubunun çıkış yaptığı kulüplere sahip Rotterdam Kenti’ne ve Kuzey Avrupa stiline atıfla oluşturulan CafeRotterdam etkinlikeri yaz ayları süresince JazzExpose adı altında gerçekleşmişti.

Kış ayları boyunca etkinliklerine CafeRotterdam adı altında devam edecek olan proje; caz, avangard, pop-electronic grupları konuk ediyor

CerModern’in sanat kokan atmosferi altındaki bu muhteşem konseri kaçırmak istemiyorsanız biletlerinizi tükenmeden alın: http://www.mybilet.com/event/15474/play/

 

*Bilet Ücreti: 25 TL (1 adet yerli içki dâhil)

Biletler MyBilet ve CerModern’de!

 

Yer: CafeModern

Rezervasyon için: (0312) 310 00 00 / 140

Leave a Reply