Fight Club Çizgi Roman Olarak Devam Ediyor

fight-club kitabı

Chuck Palahniuk’un 1996 yılında yazdığı ve 1999 yılında David Fincher tarafından aynı isimle sinemaya da uyarlanan Fight Club yayınlandığı yıllarda bir efsane haline gelmişti. Hala en çok beğenilen filmlerden olan Fight Club’ın yazarı Chuck Palahniuk kitabının devamını bir çizgi roman olarak yazacağını duyurdu.

fight_club kitap

Palahiuk’un 1996’da yayınlanan kitabı

ABD’de her yıl düzenlenen Comic Con adlı bir çizgi roman fuarına katılan Palahniuk, burada yaptığı açıklamada devam kitabının konusundan da bahsetti. Ünlü yazar kitabın 10 yıl sonrasını anlatacağını belirtirken “Hikayeyi tekrar ortaya çıkmaya hazırlanan Tyler anlatacak. Marla ise evlilik hayatından sıkılmış durumda. Çiftin çocuklarının kaçırılmasıyla olaylar başlayacak” açıklamasıyla kitapla ilgili ipuçları verdi. Kitabın 2015 yılında satışa çıkması bekleniyor.

Türkiye’de Dövüş Kulübü adıyla 1999 yılında vizyona giren film ABD’de 37 milyon 30 bin 102 dolar hasılat yapmıştı. Yönetmenliğini David Fincher’ın yaptığı, başrollerinde Brad Pitt, Edward Norton ve Helena Bonham Carter’ın rol aldığı film 2001’de En İyi Film Müziği dalında Akademi Ödülü’nün de sahibi olmuştu.

Leave a Reply