Okullar açılmadan, ders kayıt yoğunluğunu üzerinizden atmaya ne dersiniz? Değişken havaları mazeret bilip, mısırlarınızı ve kolalarınızı alıp arkanıza yaslanın. Bakalım bu hafta vizyyonda bizi hangi filmler bekliyor?

tt2184339-nqtm6gm

Paranormal Aktivite ve Lanet filmlerinin yapımcılarından yepyeni bir gerilim filmi bizleri bekliyor.Türkçe’ye Arınma Gecesi olarak çevrilen yapım Amerikadan.  Konu ise ilginç, her yıl Amerika’da 12 saatliğine her suçu işleyip ceza almayacağınızı bilseydiniz neler yapardınız? Film, bu perspektif ışığında, 12 saat boyunca suçluların, bir şekilde suçtan etkilenen insanlar ya da sıradan vatandaşlar tarafından nasıl cezalandırılacağını değişik bir şekilde anlatıyor.

Fragman, detaylı bilgi ve yorumlar için:

http://www.beyazperde.com/filmler/film-201653/

 

indir

Animasyon sever biriyseniz Turbo tam size göre. Samuel L. Jackson ,  Michelle Rodriguez ,  Ryan Reynolds ,  Paul Giamatti ,  Ken Jeong gibi ünlü isimlerin karakterlere hayat verdiği bu şirin filmde, dünyanın en hızlı salyangozu olmaya çalışan Turbo’nun maceraları ele alınıyor. Kendini diğer arkadaşlarının yanında dışlanmış hisseden ve bu nedenle geçirdiği kaza sonrası kendini yarışta ispat etmeye çalışan Turbo’nun hedeflerine ulaşma süreci bizlere animasyon senaryolarının başarılı ismi David Soren aracılığı ile anlatılıyor.

Fragman, detaylı bilgi ve yorumlar için:

http://www.sinemalar.com/film/166171/turbo-i

 

neva afiş

Haftanın Türk yapımı ise Neva. Dram türündeki film daha önce kimseyle birliktelik yaşamamış olan iki aşığın tutkulu serüvenini anlatıyor. Gerçek bir hikayeden esinlenerek sinemaya uyarlanan filmin başrollerini Şükrü Özyıldız ve Başak Parlak paylaşırken, yönetmen koltuğunda Birkan Uz ve Can Arca oturuyor.

Fragman, detaylı bilgi ve yorumlar için:

http://www.beyazperde.com/filmler/film-217115/fragman-19491835/

 

pırıltılı haytlar vizyonda

Bu haftanın bir diğer eğlenceli filmlerinden olan Pırıltılı Hayatlar bize kendimizi Hollywood sokaklarında hissettireceğe benziyor. Oldukça ilginç bir konusu olan filmin balrolünde Emma Watson bulunuyor. En büyük hayali ünlü olmak ve pahalı tasarım kıyafetler giymek olan Nicki ve arkadaşlarının hedefi ünlülere yakın olmak ve daha sonrasında evlerine girerek sahip oldukları pahalı giysi, aksesuar ve ayakkabıları çalmaktır. Çok geçmeden tarz bir giyinime sahip olan bu çetenin gizemli soygunları medyada da ilgi uyandırmaya başlamıştır.

Fragman, detaylı bilgi ve yorumlar için:

http://www.beyazperde.com/filmler/film-204184/fragman-19488727/

Leave a Reply