Hızlı ve Öfkeli Maalesef Gerçek Oldu

Pazar günü sabah kahvelerini ellerine alanlar, gazeteleri açtığında Hızlı ve Öfkeli serisinden tanıdığımız Paul Walker’ın ölüm haberiyle karşılaştı. Hızlı ve Öfkeli filmindeki polis memuru rolüyle hafızalara kazınan Walker, bu filmin ardından birçok aksiyon filminde de yer almıştı. Bazı sosyal paylaşım sitelerinde Paul Walker’ın geçirdiği trafik kazası ile ilgili şöyle denildi: “Biz seni Hızlı ve Öfkeli filminde sevdik. Ölümünün yine hız yüzünden bir araçta olması hayatın garip cilvesinden başkası olamaz.” çünkü ünlü oyuncunun yaptığı röportajlardan ve geçmişinden bilindiğine göre küçük bir araba koleksiyonu ve sık sık ödediği hız cezaları bulunuyor.

“Şubat 2001’de MostBeautifulMan.com tarafından ayın en güzel erkeği seçilen Walker, 2002 yılında People Dergisi tarafından Dünyanın En Güzel 50 İnsanı arasında yeraldı.”

Serinin beş filminde bizlerle olan Walker, şu sıralar ise yedinci filmin çekimleri için kamera karşısında yer alıyordu. Paul Walker’ın ölüm sebebi olarak, fotoğrafta görüldüğü üzere, Kaliforniya’da arkadaşının kullandığı aracın hakimiyetini yitirmesi ve bir ağaca çarpması üzerine alev alması gösteriliyor. 15 yaşında bir kızı olduğu da bilinen ünlü oyuncu henüz 40 yaşında idi. Sürücü koltuğunda oturup oturmaması bir şey değiştirmez çünkü hız yapan kişiyi engelleyecek iradeye sahip her birey bu durumdan ne yazık sorumludur. Dünya hiçbir şey yapmadan duranlar için daha kötü bir yer haline gelmeden bu tutkulara bir sınır gelmeli ne yazık ki. Her ne kadar üst düzey bir oyuncu olmasa bile hayvanlara verdiği değerle, kendi halindeki yaşamı ve spora verdiği önemle daima aklımın bir köşesinde yerini almıştı Walker.

Paul-Walker_accident-1

Keşke bu kadar erken olmasaydı.

Bizleri çok çok üzdün, toprağın bol olsun güzel adam.

 

Leave a Reply