Pucca son kitabının imza gününde

Pucca son kitabının imza gününde

 “Ne anneler, ne eski sevgililer ne de etrafta dolanan s…tükler! Bu kez başaracam, bu kez o duvağı takcam! Hiçbir şey önüme engel olamayacak… Sen bile! Kaderimde yokmuş, falımda çıkmıyormuş, o adam bana göre değilmiş… Hiiiiiiiiiç anlamam, dinlemem, o adam buraya gelecek! Ay hadi inşallah!

Dizüstü Edebiyat’ın ilk yazarlarından, sosyal medyanın kraliçesi Pucca geçtiğimiz haftalarda “Küçük Aptalın Büyük Dünyası”, “Ve Geri Kalan Her Şey” ve “Allah Beni Böyle Yaratmış” kitaplarından sonra 4. kitabı olan “Ay Hadi İnşallah”ı hayranlarıyla kavuşturdu.

Kimse onu tanımaz iken blog yazarlığı ile başlayan macerası onu çoğu kişinin hayran olduğu biri haline getirdi. Kötü yanlarını dahi samimi bir dille anlatan Pucca onu ilk günden sevmemizi kolaylaştırdı. Hikayeler uydurmadan sadece kendisini, aşk ve aile hayatını, yaşadıklarını anlatırken hem güldürdü hem gözlerimizi doldurdu. Kendini Marilyn Monroe ile özdeşleştirdi aklımızın bir köşesine bunu da kazıdı.

pucca_kitap

Eski sevgilisinden intikam almak için başlamıştı yazmaya ancak yazdıkça fark etti ki; bu onu daha da rahatlatıyor. Yazmaya ve içini dökmeye devam etti. Herkes de bir cevher saklıdır ya Pucca’nın ki de buymuş meğer. Uzun süre kimse onun gerçek kimliğini bilmedi, kendini herkesten gizledi. Sonunda bir gün Okan Bayülgen’in programında kim olduğunu öğrendik. Meğersem kitaplarındaki kız gerçekten okuduğumuz gibi kendisiymiş bizi hiç yanıltmamış.

Ve şimdi o kız bize başucu kitaplarımızdan birini daha verdi. Her moralim bozulduğunda, gülmeye ihtiyaç duyduğumda açıp okuyacak bir kitabım daha oldu. İnsanlar romanlarında birçok hayat anlatırlar; bazıları gerçektir, bazıları hayal ürünü. Umarım Pucca hayatını ve duygularını bizimle paylaşmaktan hiç vazgeçmez.

4. Kitap: Ay Hadi İnşallah

Pucca’nın 4. kitabı “Ay Hadi İnşallah” raflarda yerini aldı.

4. kitabında Pucca yine kadın zekasını, komikliğini, sinsiliğini, şaşkınlığını ve hani o bildiğimiz; “Ne onunla ne onsuz!” aşkı en yalın haliyle yazdı. İlk kitabından itibaren başına gelen her şeyi tüm samimiyetiyle anlatıp çoğu zaman, “Sanki beni anlatmışsın…” dedirten Pucca’nın günlüğünde bu kez en bilinen aşkı Ceri ile olan hikayesini okuyacağız. Küçüklüğünden beri evlenmenin hayalini kuran Pucca bu sefer bunu başarabilecek mi acaba?

“Pucca bu, anılarını mutlaka okuyun ama sakın ola ilişkinizde uygulamayın!”

Pucca köpekleri Zodi ve Puki ile beraber

Pucca köpekleri Zodi ve Puki ile beraber

Kitapları dışında neler mi yapıyor? Pucca bu sıralar iki köpeğine annelik yaparken bir yandan da Hürriyet Pazar ve Elele’deki yazarlığının yanında, son haberlere göre bir de dizi yazıyormuş. Hep yazmaya devam et Pucca biz de okumaya devam edelim.

Leave a Reply