ahmet 2

GazeteBilkent ailesi çok değerli bir üyesine ” hoşcakal ” diyor.  GazeteBilkent  Politika Birimi’nde yaklaşık 2 sene boyunca yazar ve editör olarak görev yapan; çalışkanlığı, sevecenliği ve alçak gönüllü duruşuyla Politika Birimi için  çok önemli bir yeri olan Ahmet Aykut ALTAY geride bıraktığımız günlerde Politika Birimi Editörlüğü görevinden ayrıldı.

Özellikle Editör olarak görev yaptığı süre boyunca; özgür düşünceye,  fikir zenginliğine verdiği önemle  GazeteBilkent Politika Birimi için yeri doldurulamaz bir isim olan Ahmet,  her türlü görüşün gazete içinde yer bulabilmesi, hiç bir fikir ve düşüncenin baskı altında olmaması için her zaman örnek bir duruş gösterdi. Yazarlarına karşı gösterdiği samimi, saygılı tavırlarıyla,  empati kabiliyeti  ve olgunluğuyla unutulmaz bir isim olan Ahmet’in eksikliği hiç kuşkusuz hissedilecek.

Ancak;  bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da  özgür düşünce ve bütün görüşlere saygılı olmak GazeteBilkent Politika Biriminin değişmez prensibi olarak kalmaya devam edecek. Sevgili arkadaşımız, değerli editörümüz Ahmet Aykut Altay’a bize kendisini tanıma ve kendisiyle çalışma fırsatı verdiği için teşekkür ediyoruz. Sahip olduğu erdemlerin onu başarı ve mutluluğa götüreceğine olan inancımızı tekrarlayarak; kendisine en güzel dileklerimizi gönderiyoruz.

 

Leave a Reply