Akıllı telefonların bilgisayarlardan daha ön planda olduğu bu dönemde EA Games, Need For Speed: No Limits adlı yeni mobil yarış oyununu tanıttı.

silikon_vadisi_nfs_nolimits

Firemonkeys Stuidos’un akıllı telefonlar ve tabletler için geliştirmekte olduğu yeni Need For Speed oyunu, Need For Speed No Limits duyuruldu. Yarış tutkunlarının Real Racing ve NFS: Most Wanted oyunlarıyla tanıdığı Firemonkeys Studios‘un geliştirmekte olduğu Need For Speed No Limits, gerek hikayesi, gerek araç modifikasyonu ile yarış severlerin ellerinden düşürmeyeceği bir oyun olmaya aday.

screen640x640
Android ve iOS kullanıcıları için yayınlanan oyun daha yeni olduğu için tüm ülkelerin marketine girmedi. Uygulama ücretsiz yayınlandığı için android işletim sistemli telefonlarda oyunu apk olarak indirip kurmak mümkün. Ama beklemekte yarar var, çünkü oyun marketlere girmediyse hala hatalar üzerinde çalışılıyor demektir. Ücretsiz olarak sunulan oyunda, uygulama içi satın alımlar mevcut. İsteğinize göre ödeyeceğiniz miktar 5 TL ile 210 TL arasında değişiyor.

Need-for-Speed-No-Limits-iphone-ipad1
Real Racing veya Asphalt serisinden sıkıldıysanız NFS No Limits tam size göre. Oyun çoğunlukla sokak yarışları, polisten kaçış ve araba modifikasyonuna odaklanmış durumda. Şu anda hem grafikleri hem de oynanışıyla mobil platformda en iyi yarış oyunlarından biri olarak gösteriliyor.

Oyunun indirme linklerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.
NFS No Limits for iOS
NFS No Limits for Android

[box_light]Kaynak[/box_light]
Silikon Vadisi
ShiftDelete

Leave a Reply